År 2012

Tänkte göra en samanfattning av året, plocka ut det speciella och fina, roliga, och mindre roliga minnen. Vad gjorde 2012 så minnes värt igentligen. Här kommer ett litet urval från mitt 2012! ( händelserna är inte i ordning )
 
Jag och Midas startade våran allra första start i Agilityn och vi gjorde det suveränt och kom på en andra plats, sen rullade det bara på, och vi växte, vi lärde, vi hade kul och var enormt nöjda :D Det blev bland annat nybörjarcupen och KM!
 
 
 
 
Vi utvecklades också något enormt inom lydnaden !! Moment lärdes in och satt så jäkla bra !! Något jag aldrig trodde var möjligt !! Ännu mer höjdes vårat självförtroendet och där är det kvar än idag. Vi har verkligen hittat varnadra ♥ jag och min klump ♥
 
 
Vi gick kurs i Rallylydnad och kom väldigt snabbt underfund med vad våran framtid skulle gå ut på :D Vi lärde känna massa ny hundmänniskor och hade en mycket lärorik kurs med en suverän instruktör, som även gav oss tips till lydnadsmomenten. (y)
 
 
 
Midas åkte båt för första gången, vi for ut till öar och badade och busade och bara hade det så UNDERBART ♥ 
 
 
 
 
Jag fick ett extraknäck som städare på CoopExtra i stan, trivdes med arbetet men chefen hade en störning så anställningen avslutades efter ca 2 månader eller var det kanske 3 ? Men jag fick en ny erfarenhet (y) och ett par nya vänner :) 
 
Jag prövade även att byta avdelning på mitt nuvarnade jobb till annons sidan, jag trivdes inte alls, mitt självförtronde sjönk massor, för mycket press och sälj för mig! 
 
Jag fick ett nytt extraknäck som jag är på nu (städare i skara) :) Trivs som fisken i vattnet eller som Midas i snön :)
 
Sålde sjufyrafem och vi köpte in niofyrafem :)
 
 
Jennie och Erkki gick isär, var sjukt tråkigt och jobbigt men det har löst sig nu fast dom är delade och har ny, men det var jobbigt att vara i mitten!
 
Var med Ida och Homer i Skövde och fick veta att han hade ett väldigt dåligt hjärta som inte gick fixa :´( men med medecin kan han nu näst intill leva som en vanlig hund och vi hoppas att det håller många, många år! ♥
 
Peter opererades, var det värsta jag vart med om i hela mitt liv ! Mår dåligt så fort jag tänker på sjukhus eller vård nu. Ambulanstransport ovetande vad som var fel. Hundra taskiga, slaskiga sköterskor och många, många sömnlösa nätter med sår i mitt hjärta! att vara helt maktlös inte kunna göra ett skit är inte min grej.
 
 
Jag förstod att det var Peter jag skulle leva hela mitt liv med, jag fick ett lugn i själen. Inga mer tankar med "men tänk om" Jag är lyckligare än någonsin, jag är så trygg med min man ♥ Vi firande ett år tillsammans också ;) ♥ 
 
 
Vi besökte Gatebil, Kinnekulle :D 
 
 
 
 
 
Det blev bankörningar, både bra och dåliga och väldigt mycket lek på gatan :) Vi besökte även många bilträffar å annat skoj (y)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jennie köpte hund och Ida köpte hund ;D så två små stixiga valpar träffar jag nu dagligen, det har sänkt mitt sug efter egen valp ;)
 
 
 
Och en katt !! En hemsk katt! ;D 
 
 
Jag och Peter firade vårat 50-års kalas tillsammans med alla vänner och syskon. Klockren kväll :) Vi hade även syskonträff, med respektive. Vi cykla ända ifrån stan ut till Ida och Micke och hade as kul :D Sen på natta cykla vi ända hem igen :)
 
 
 
 
Jag införskaffade mig äntligen en säker, stor hundbur till Midas, jag köpte även en Iphone och nya brukskläder (y) Peter och Erkki fick också äntligen tag i ett garage i stan, där niofyrafem stått och skämts ett antal timmar !
 
 
 
 
 
Jag började hålla lite smått i kurser i Rally och Valp för tränings skull och det blev väldigt lyckat :) Snart kör det igång igen. Ska bli gör kul! :)
 
 
 
 
Vi besökte Stockholm och hälsade på Peter syskon, en upplevelse och första gången någonsin jag sov utan min vovve. Hjärtskärande men nu var det gjort!
 
 
 
 
 
Och Premiärtur på hojen en härlig sommarkväll ♥
 
 
 
 
Och nu, idag har jag inte druckigt läsk på ett helt år, det ni !! :D Och lär aldrig börja igen heller, helt onödigt! klapp på axeln till mig :D

!! Trött !!

Snart, snart........... Ledigt!! Några ynka timmar kvar, sen har jag LEDIGT!! Om nu inte världen går under idag då, fast då har jag ju ledigt också och slipper jobba något mer över huvudtaget ! :) så det spelar ingen roll :) Åkte V70 till jobbet idag (y) byte bil med P, då schemat är smock fullt idag och inget får krångla! 945 har en tendens att alltid lacka ur när det är saker som bara måste göras :P så tack älskling <3 men han klagar nog inte så mycket när han känner hur räva kommer och det bara är och pumpa gas och leka hur lätt man vill :D hmmm, nu sakna jag den redan..... Men en dag utan lek överlever jag, nog? Vaccinera mini monster och stor monster idag direkt efter jobbet, sen fixa present till farmor och m.m ! Hare gott denna domedag


Lova mig själv

A, jag lova mig själv att inte drabbas av denna julstress, men he! Har stressat runt hela dan på stan fixat och donat. Och inne i huvudet ska vi inte tala om!! Det rör och det rör, har jag glömt något, vad ska göras härnäst.... Jag vill ha LEDIGT, två pass kvar. Sen ska jag slänga mig i sängen ta på myskläder och raggsockar, sätta på en bra film och bara va! Ska bara fixa dom sista ärendena imorrn efter jobbet...
Var å träna imorses, Jennie och Putte var med :) Duktiga vovvar det har vi :) Nu blir det lite julledigt sen är det fullt ös medvetslös på träningsfronten :D (y) Sa jag att jag sakna min sambo ? "/ ♥ träffas ju knappt nu när man jobbar kväll.... Å.... som sagt ledigt nu tack! 
 

Träningen

På jobbet, shii fick jag, för att jag sa att jag kände mig utvilad, sitter och nickar här nu :] Men snart ledigt, räknar ner bara tre pass kvar! Jo träningen gick bra, men det som var upp plogat på planen var nu istäckt, så vi fick smyga omkring, men får se det som ett moment ur rallyn där allt ska gå väldigt sakta. Är annars nöjd över träningen. Hade  kanske velat ha han lite mer följsam, lätt att blicken försvann ut i skogen, kanske var en hemsk älg som jag inte kunde se men intressant för Midas, det var det. imorgon ska vi ut igen så hoppas älgen försvunnit :)
Tagit en långis idag också runt om stan, lyssnat på musik och haft det fridfullt ♥ Här får ni en film på token efter passet, heeej
 

GooooMooooorron

Känner mig utvilad bara det gör starten på dagen, ska käka frukost och sen ska jag packa ihop vovven och åka å träna :D Jobbar kväll idag också, så jag hör av mig framåt då. Ha en bra dag alla ni


seriöst?

Aldrig lätt och ta kort med våran familj xD Här kommer dom snyggaste ivarjefall xD
 

Julklappar

Nu ska dom sista, sista julklapparna inhandlas! Själv önskar jag mig inte något mer måste, tack :)


Hit och dit

Det här med å jobba tidigt ena dan och sent nästa är inte riktigt lika kul som tivoli. Är såpass trött så jag mår illa! Tar ju ett tag innan man varvar ner efter jobbet, så man är näst intill ett lik dagen efter. Jo jag sålde på igår så jag får komma tillbaka på Onsdag, bra va? Efter över tre år vilken trygghet man har på sin arbetsplats. Midas är hos Jennie idag :) känns bra, inget dåligt samvete Medans man jobbar (y) Ikväll ska alla barn ta fotografering och sända över till syster i USA, hundra år sen jag såg na, och lika dant för henne, så hon kan nog behöva ett familjekort så hon inte glömmer av hur vi ser ut. Yä, nu kör vi !!


Det där emellan

Tänkte gnälla lite för er igen, satt och titta på sommarens alla bilder. När det är slask och trams så kan man inte göra annat än å längta till värmen och den bara backen..... Har så mycket å se fram emot denna sommaren massa tävlingar på G och Gatebil, sommarnätter, Å shiit vad jag längtar :D Men det är ju ett tag kvar, kan det bara frysa på igen så har jag gärna kvar vintern. Alltså alla årstider har väl sin charm men allt där emellan det blöta och jävliga Nej tack! Ni håller med eller hur?
 

Gooo Kväll

Idag har vi försökt ta några bilder till våra Julkort, två av dom ser ni nu i vårt jultema här på bloggen, var rätt tråkigt, molningt väder ute men jag är nöjd ändå :) Inte illa att få klumpifer å sitta prick still med luva och all annat. Annars idag gjorde vi får första träning efter vintervilan och som alltid efter vila... världens bästa hund! ♥ fast vi hade kasst, isigt underlag och allt var slassigt och jävligt så var han så grym !! Nu taggar vi till nästa träning som är på Onsdag på klubben :) Efter det så var mamma, Jennie och Putte hemma och fika. Jag försökte få dom å äta upp dom sista lussebullarna men icke, jag och Peter har ätit lussebullar så det räker nu, vill inte se dom mer ;) Mamma åkte, och vi andra tog en promenad med hundarna i parken, strossade omkring och lukta på piss och skit. Yäpp. Jobbar kväll denna vecka, eller just nu iaf, beror på om jag säljer målet för dagen annars får jag inte jobba reserande dagar! Å vad jag älskar denna press och stress :] än så länge går det bra, men det ska ju hålla också hela kvällen. Längtar efter grabbarna ♥ Vill hem..... Hare gott vänner Och här får ni ett julkort :)
 

Till er där ute

Ni behöver inte pälsa på er mössor vantar halsduk och underställ som jag gjorde denna morgon promenad...... Det är VARMT !!


Helgen

Så jävla dålig på att blogga, har igentligen så mycket jag skulle vilja dela med mig till er, just nuet, så man upplever det. Men nu i efterhand är det svårt att få med allt, alla känslor, hur man kände precis just då. Har haft en underbar helg i varje fall. Fest, vänner, kollegor, driffting, familj, grillning , film, hund, sambo ja allt det där som gör livet härligt att leva :) lovar att jag ska komma igång igen. Hare bra så länge


Det här med å klippa klor

Ser så jävla ofta hundar med för långa klor, och deras ynka förklaring är oftast, Ne min hund tycket inte om det, eller jag kan inte ??!! Skaffar man hund får man ta ansvar för att lära, både lära hunden och en själv. Börjar man vid valp ålder, så det blir rutin en dag i veckan eller flera om så måstes, ( klipp inte varje gång) så blir det väldigt mycket lättare! Hunden ska inte se något obehag i just kloklippning. Men har man då en vuxen, som vägrar bli klippt, träna? Ta hjälp? Gå till veterinären. Finns lixom ingen bortförklaring på att hunden har långa klor. Det är hundens hälsa! Som vi ska sköta!
Jag har fått in en bra rutin nu med Midas klor, varannan vecka brukar bli lagom, då är det inte så mycket å klippa och desto oftare man klipper desto mer kryper pulpan in. Midas ligger still och snarkar typ när jag grejar. Han hade en trotts period då det inte var alls kul att klippa, men jag tog hjälp och nu är vi tillbaks i snarkningarna igen. Precis så som det ska vara. Hur ofta klipper ni era hundars Klor? Och är era också lika lätta som Midas?


Lucia

 
Heeeeeej! Ja igår var det Lussebak, Vi hade verkligen skitkul :) Och alla djur var också med, fick sicksacka sig emmelan dom, för med (på), det skulle dom va. Mysigt ♥ Det blev en hel del lussehjärtan och lussekukar med hem. Vi har å äta nu, men jag vill inte se åt dom mer, fick nog igår... så Peter får fixa det :)
Idag var det också lussefika på jobbet, nedsläkt, tända ljus, glögg och glada kollegor :) Imorgon är det Julfest här också, team rött ?! Vad fasiken ska jag ha på mig ? tomteluva ? Vi hörs senare, Hare bra heeeej
 
 

Lussebak


12.12.12

Annorlunda datum, många som gifter sig idag, men säkert lika många som skiljer sig.  Livet känns lättare idag :) Legat i sambons famn hela natten sovit som en stock! Behövligt. Idag efter jobbet taggas det lussebak med familjen :) Annars så är livet rätt lungt, tills helgen då... två dagar i rad med festligheter och på Söndag drar min och Midas träning igång igen, Längtar riktigt nu :D Hare bra så hörs vi
 

Ännu

En kass natt, blir fan galen snart vill bara sova!!!! Sitter och betraktar mina händer som nyss utsatts för över våld med rengöringsmedel ala starkt "/ blir trött blir depp. Bita ihop och så kör vi vidare. Gnäller mer än en man idag. To be continued .....


Snöbus

Jobbet idag kändes så tröttsamt. Dock var min prestation på bättre topp, men huvudet har inte alls vart med. Trött efter helgens håll igång med fester, hund och bilfix, plus en dålig natt med lite sömn... Men nu har vi precis vart ute och busat rejält i all snö! Midas är för härlig, upp och ner hit och dit, djup dykningar, volter, jaa helt tokii :D Som de flesta rottisar är i snön, men jag vågar nog påstå att min är snäpet lyckligare än alla andra vid denna årstid ;) Ska snart värma lite glögg och försöka hitta en bra film att somna till ikväll, sen bara försöka dra igenom resterande två veckor gör snabbt, tills det äntligen blir lite julledigt (y) Längtar något enormt, och snart är det också slut på Midas vintervila, börjar bli lite halv segt å inte göra något, men nyttigt för honom det är det. Och framför allt för mig! 
 
 

Drivor är kul och okul

Ni skulle ju sett mig och Midas igår i alla gigantiska drivor :D Jag skratta så jag tjöt när min lille björn dök ner och försvann, upp och ner, helt galen :D Att snön kan vara så kul ? Ja, vi fick oss ett ordentligt gympapass då kommunen inte kunde fortsätta med plogningen. Idag börjar det se bättre ut, men Peter kunde inte komma till jobbet, bilen är fast! Alla smågator (som våran) har dom inte hunnit med än, så gött för han ;) Jag och andra sidan slet mig till jobbet i meter drivor. Behöver inte träna idag om man nu säger så ;) Hörs senare hejrååå
 

Vinterland

Det yr ute, näst intill orkan, snön piskar i ansiktet, snoret rinner, ögona rinner, förfrusna fötter och fingrar, rödsprängda kinder, ja det är verkligen vinter nu! Hoppas det håller i sig fram till Julafton. Förra året var det strålande sol lixom, det är inte direkt passande tycker jag. Men som sagt vintern ställer till det också..... Vägarna ser inte snygga ut just nu, så kör försiktigt! Bara en hälsning från mig till er!  Hare bra så lovar jag återkomma snart igen!
 
 
 

Instagram

Påminner er om att följa mig via instagram så länge tills bloggmotivationen kommer igång @ronjavafan
 

RSS 2.0