dag 2

Din hunds positiva egenskaper:
Finns massor! Hela han lyser av postitivitet! Allt är kul, han är alltid med på allt knäppt jag hittar på! Jag vet att han alltid finns där för mej i ur och skur! Och ett plus att han är en riktigt arbetsmaskin! Allt vad träning har å göra med! Stabil och väldigt sjävsäker!


blekning av bara jävel

Ja snälla Teddy kom å gjorde en provisorisk lösning med ljudkabel till avgasasystemt :) Tackar! Hem till Bultifer och sprang ut å kissa å sen var det dax. Jennie slängde i blekningen o vips så var jag gör blond! Och det skulle ju bara komma i utväxten, men kom väldigt mycket i det redan gör blonda så ja "/ har inte vågat borsta i det än.... Men idag känns det mycket starkare iaf (y) ALDRIG mer!! Och i igår lagade älsklingen sin helt egna korvstroganoff för första gången, å ja han kan nog sattsa på å bli kock (y) Idag lill lördag å Arga snickaren (y) hade gott alla ni


dag 1

Varför har du hund?

Djur har alltid varit mitt stora intresse, Familjen har alltid hafft hund, så det var inget snack om saken att jag skulle leva livet utan en hund vid min sida, även då när jag flyttade hemifrån. Sen har mitt intresse för hundens språk och träning bara växt mer och mer. Jag skulle aldrig kunna leva utan en hund!

Utfyllnad

Alla hundägare får gärna kopiera och skriva i era bloggar, men då ska jag fan ha addressen så jag får kika ock! 

Finns miljontals månadsgrejjer så jag tänkte ta skriva lite om hundar. Du skriver en per dag i en månad.

Dag 1. Varför har du hund.
Dag 2. Din hunds positiva egenskaper
Dag 3. Din hunds negativa egenskaper
Dag 4. Din hunds bästa vänner
Dag 5. Din hunds bästa leksak
Dag 6. Din hunds bästa intressen
Dag 7. Din hund ogillar:
Dag 8. Din hund gillar:
Dag 9. Vad kan din hund för trix
Dag 10. Vad har du för raser och varför valde du dom.
Dag 11. Vad blir din nästa ras
Dag 12. Din hunds namn och dess betydelse
Dag 13. Ett minne med din hund som får dig att le.
Dag 14. Säg något ni ska prova på, göra som ni aldrig gjort förut.
Dag 15. Din hunds låt - som beskriver den bäst
Dag 16. Din hund som valp
Dag 17. Din hund som unghund.
Dag 18. Din hund som vuxen.
Dag 19. Din hund som gammal
Dag 20. Din hunds bästa godis
Dag 21. Ett bus som din hund har gjort
Dag 22. Din hunds första semester
Dag 23. Din hunds första tävling.
Dag 24. En sjukdom din hund har haft.
Dag 25. Din hunds foder.
Dag 26. En ny gammal bild på din hund
Dag 27. En ny bild på din hund
Dag 28. En bild på din hund som gör dig glad
Dag 29. En bild på din hund som visar er kärlek
Dag 30. Beskriv er relation till varandra.
Dag 31. Vad är det allra bästa med din hund!

Idag väckte ja Lidköping

Ja men god morgon! Snacka om att jag var halv död idag, blir lite små knäpp av att byta rutiner hipp som happ.. Men så glad att vara tillbaka på dagen iaf :) Ja eftersom jag ska göra några ärenden efter jobbet var jag lat och tog bilen, Brukar alltid spela på extra mycket för att vakna till.. Men något var lite konstigt.. Visst är Volvon väldigt attraktiv men att så mycket folk tittade på mej ? Folk vred på huvuna vart jag än åkte.. ?? Hm när jag väl parkera sänkte jag streon och hörde ett underbart metaliskt ljud mot backen -.- Fästena hade gått av, så avgasa systemet hade jag typ släpat genom hela stan! :) LOVELY! GOD MORGON Lidköping! Fick fan inte upp det heller... Måste ha domkraft. Men snälla bror kommer och hjälper mej sen:) <3 Ikväll kommer Sandra och Jennie och hjälper mej med håret :) Hoppas hinna åka till Bruks och köra ett pass med Klump också! Ha en bra dag ni för det ska jag ha.



hallå eller?

Börjar jobba dag från och med imorgon igen :) (y) WIHOOO!!!!


STORM

Hellu :) Igår på eftermiddan for vi ut till garaget.. Peter fixade med bromsarna på 240ín, den ska förmodligen besiktigas i veckan (y) Sen sågades det hål i huven på e30ín :) Så nu får turbon plats :) Midas skötte sig super, han brukar ju bli rastlös jävel men han var så duktig! Han tyckte det var intressant å titta på!
Sen hem i stormen "/ flera träd hade lagt sig och grenar låg överallt. Men lite mysigt ändå fakiskt (när man väl hade kommit in) Tacos och bilar 2 blev avslutet på denna Söndan.
Klockan 06.00 Väcktes jag av Peter (mys) Ni förtsår jag tänker ta vara på dagen istället för å ligga å sova! Och jag har ju redan rutinen att gå upp vid den här tiden så. Började med jogging runda på ca 30 min! Blev många hinder på vägen, kommunen har å göra idag ^^ Midas trodde jag hade fått nån knäpp i hjäran, men lika bra han vänjer sig. Efter det så var det städning av lägenheten! lika bra och köra på lixom, sen duch och fram till stan, byte en tröja på Gina och köpte hundmat, provar en ny light-sort nu så får vi se om det blir resultat. Min klump :) Sen for vi till Jennie på en kopp, prata om morgon dagen hon o Sandra ska fixa håret på mej, ser för j*vligt ut, har till och med keps på mej idag! Nu jobbas det, kändes skit konstigt att komma hit nu.. När man annars brukar gå hem vid den här tiden "/ men men tiden går nog fort får vi hoppas! Längtar hem till grabbarna :) over and out


1 advent

Ja helgen har varit trevlig! Umgåts med vänner tränat med Midas, tagit ströget med Volvon för första gången på över en månad :) Och vart med världens bästa sambo <3 Vi var även i Thn och byte kaffebryggaren som gått sönder. Folk är verkligen galna så här juletider. Dom är överallt!! Nu idag har det vart advents mys:) Fanny har sovit här också så det var riktigt mysigt! :) Kan inte förstå att det redan är första advent ? Ute är det storm men ingen snö!


ledig

Ja idag blev man ledig, både på gott o ont, men iaf har fått massor gjort :) Handlat och köpt köks stolar (äntligen) Så nu är typ köksgruppen snart klar, bara lite slipning och oljning så (Y) Satt upp julstjärnorna och pysslat! Tack Teddy för assistansen :) Och igår hämta jag hem Volvon :D Går som en klocka nu <3 Tänk vad ja å midas kan dra iväg på äventyr igen :D Tack babe! Mamma är på väg nu, vi ska pimpla kaffe ;) Ha en bra Freda hörni, för de ska jag ha!




Satte upp gamla skrivbords lådor på väggen, de visa sej bli kanon





Julstjärnan på plats



Köks stolarna ja fynda, plus mitt gamla skrivbord vi gjorde om till köksbord (y)






Motivation noll!

Ska få tillbaka motivationen i Peters famn tänkte jag! <3 brb


-.-

SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ ALLT!!!! utom Peter å Midas då ;) Behöver verkligen en förändring nu!

grått

Igår ja, en promenad med Jennie Nova å Bella :) Tog oss sen en kopp ihop med hennes mamma efteråt och värmde oss. Midas älskar verkligen Nova :) Dom är så söta ihop <3  Hem och städa, Peter laga mat (y) Och efter det ännu en promenad :) och sen bara häng i soffan. Ja de var min Tisdag. Grått å kalltIdag! När kommer min snö? Till helgen ska vi sätta upp lite julstjärnor iaf, kanske kan få lite mer julstämning då :) Efter jobbet blir det hem och slipa möbler! Thjohej!


buhu "/

A igår fick man beskedet... Inget mer jobb för mig på dagen..."/ Jobb brist! Så nu blir det kväll från och med nästa vecka (?) De kommer säkert funka bra men alla mina vänner på dag då ? Och all kvalitets tid med Peter? -.- Får iaf försöka se possitivt, får dagsljus, och lediga Fredagar men förlorar då mina goa Söndagar "/ Men får va glad för jag iaf har ett arbete!
Efter jobbet igår for ja hem till Teddy, Midas hade skötts sig exemplariskt! Tog en lång promenad avslutade de med bus i lekparken :) Midas uppskattar och klättra omkring å igenom rören och ner för rutchkanan (y) gooing, Och kvällen tillbringades med Peter, blev ännu en lång promenad! Underbart, mina två grabbar intill i friska luften. Idag blir det lång promenad med Jennie, Nova å Bella :) Får väl börja packa alla mina grejjer på skrivbordet lite smått här nu "/ Ha de gott!






helgen

Fredagen... Vi var hos Sahl å gratta :) hela 28 år blev han :) Sen körde vi Fanny till Skara och senare på natten hämta vi henne också, var någon dejt eller något liknande.
Lördagen: Var igaraget och fixade lite med Volvon :) Nu är den snart klar för vintern (y) Lite service bara som ska göras också. Teddy var med och hjälpte till och han tittade även på Peters 240í, det var nog kärlek vid första ögon kastet så vi får se hur det blir =) Så var det bara om ladda om för kvällen.. Snälla Maria lånade ut en partydress och så var det bara å köra (y) Började hos Teddy och sen vidare till Cults. En kul kväll :) Söndagen.. låg mestadels och var bakfull ;) Men fick ändå gjort tvätten och städningen. (y) Och massa film blev det också : Apornas planet och Trassel :D Underbar Söndag helt enkelt!
Och idag, ja Midas är hemma hos Teddy själv... lite smått orolig "/ Men hoppas innerligt att det går bra ändå.
Är illa tvungen då rörmokar j*vlarna inte är klara än! ÅÅHH vill bara ha hemmet klart!! Hade gott mina vänner!


själsfrände

Peter
Trodde aldrig jag kunde känna så här :) Lixom svävar på moln dagligen allt känns så lätt! (y) Att alltid känna sig trygg och aldrig mer behöva sova själv... Sicken lycka <3 Jag har verkligen funnit min själsfrände å han gör mih hel <3


skumt

Igår blev 740in någorlunda svart igen. (y) Teddy var snäll och hjälpte till, fan det är mycket roligare och tvätta bilen när den är gör sketen :) Ser ju ett j*kla resultat ;) Sen tog vi en promenad i skogen, mötte nog 6 små råttor som alla skulle äta upp Midas "/ Och deras ägare nästan hetsar till å fortsätta... Jävla kärringar :@ Fattar dom nada eller? aja tur Midas föregår som ett gått exempel iaf <3 Ja vad gjorde jag sen? Joooo städa efter alla arbetare hemma -.- Damm från spakel slipning är inte för roligt å trampa omkring i! Men idag hoppas jag verkligen att det är deras sista dag, Men sen får dom gärna komma tillbaka och tapetsera å så :)

Uppdaterar senare för nu ska jag ringa vidare hejrååå :)


A

Hellu!! Min snälla bror hade gått världens längsta promenad med Mids igår, så han var så där loj å go eller ja.. lite av tråkig:) Super med hundvakt ju (y) tack <3
Vet ni hur mycket kläder Peter har? så hääääääääääääääär mycket :O Men nu är det mesta rensat iaf. (y) Duktiga vi <3 Sen var det såklart Arga snickaren och efter det ännu ett avsnitt  av SOA! Å det är så spänande nu.. Hur ska det sluta, är ju inte många avsnitt kvar "/ Hoppas Opie dödar Clay iaf!! Vi fick också nytt tak igår i badrummet, hoppas nu det är målat å klart idag, så man slipper bortsa tänder i köket å krångla med allt... Nu jobbar jag j*vel! (y) och ska snart rensa och städa på skrivbordet för det är inte okey att sitta och nysa för all dam ;) Inte populärt i intervjuerna... Efter jobbet ska 740ín bli svart igen.. den är grön nu xD Å ev. gå på stan med Ida, Micke fyller ju år på Fredag :) Hade gott hejråå



cold (y)

Kaffe med kaka hos Jennie blev det efter jobbet (y) Midas fick rajda lite trädgården sedan körde vi ett kort lydnadspass! Min pojke gick fint :) Efter de var det hem o laga mat med bästa mannen i mitt liv :) Jo vi har fått väldigt högt i tak på toan nu ;) Dom har rivit ut hela inner taket, Och man såg ingen mer av vattenskadan (y) Hoppas det går lika fort att sätta in ett nytt nu bara, för det känns som om grannen sitter och tittar på en. Peter tvinga jag va med mig igår när jag bada xD På morgonen lämna jag Midas hos bror och örde Fanny till praktiken.. Och idag =D Illgött (y) Krispigt kallt väder, Midas å jag blir som tokiga! Och när räva åker ut på bilen måste man ju bara gasa lite, lite.... ;) Å vill ha min bil nu jhu :) aja snart så (y) Idag ska vi till Saleby, rensa allt och fixa :) Sen blir det soffan o Arga snickarn (y) Have it! hejråå



fail

A vart börjar jag .... - suck -  Igår när jag kom hem, ja allt var som vanligt, kanske bara lite mer damm efter rörmokaren... (Skönt) Tog mej en duch mysste med Bultifer.... och så börja det forsa vatten från taket i badrummet -.- Den där jävla Rörmokaren har alltså borrat hål för rör som ska dras, ja, så man ska göra... men kanske inte igenom avlopps rören :O:@  Så alltså, så fort dom på övervåningen spola i toan eller handfaten så forsa det ner vatten hos oss!! GHAAA Snälla vaktmästaren kom och plugga så länge.. och gjorde hål i taket så allt vatten kunde rinna ut! Och idag så ska väl hela taket rivas! Bara vi slipper flytta till nån tillfällig lägenhet.. och att dom fixar allt innan jul.... jävla krångel med allt! Men nu är dom där och river taket iaf, och hoppas hoppas vattnet inte har skadat för mycket... och imorses huuuaaa nu är nog vintern här.. fast utan snö då?! Och min älskling hade vart så snäll å skrapat rutorna på 740in :) Lämnade Midas hos Teddy och körde också Fanny till skolan.. haha diggar Fannys komentar när hon satte sig i bilen.. ooo lyxbil idag med xD Fast seriöst, bäste bilen jag någonsin kört :D
Och idag på jobbet har vi fått en ny kollega, den sötaste kollegan jag nånsin sett. En liten pincherkorsning? :) Å vad Valpsjuk jag blev!!! Fast vill ha en valpweiler då :P aja efter jobbet blir det en tripp till Brackelund med Midas (y) sen hem till röran! Ha de gott!




Midas fixar motionen själv han -.-

Ja min hund är motionerad -.- Teddy, Ida o Homer hade vart på promenad uppe i Råda, då dom släpte Midas lös. Midas fick upp ett spår och vipps så var han borta. Gittan hjälpte till och leta efter honom och tillslut fann dom honom oskadd PHUU! Tur igentligen dom inte ringde mej på jobbet å berätta.. jag hade fått fullstädig pannik!! Dumma Bult <3 Nu lyssnar nog syskon hedan efter iaf när jag säger att han INTE får släppas lös! Tur i oturen! Midas mår bra och det är huvudsaken <3 Nu snarkar han som en idiot i soffan ;)


-


Helgen har varit slapp!

Ja och det behövdes verkligen, känner mej verkligen utvilad! :) Peter har skämt bort mej extra mycket (y) <3 Igår var jag hos pappa och gratta på farsdag :) Var längesen jag var där.... "/ Inte för att det bara är jag som ska se till å hålla kontakten men jag kanske får åka dit lite oftare ändå... ÅÅ och just som jag skrev det, så fick jag nu dåligt samvete för jag inte vart hos mamma på as länge "/ Får nog ta och ta en tripp, kanske redan idag? :)
Halv sex ringde klockan, Myssigt att gå upp samtidigt som Peter :) trodde jag mest skulle vara irriterad men hepp funka kanon :) Sen lämna jag av Midas hos Teddy, Midas väkte glatt Teddy xD dock uppskattades det inte (undra varför?) Slajm har väl aldrig varit fel ?:) På jobbet är det tomt idag! :O Alla är sjuka...... Tur Maria är på plats iaf (y) Annars rullar livet på åt rätt håll! Bravida hoopas jag är klara efter denna veckan hemma i lägenheten och sen att dom tapetserar fort som fan så allt kan bli klart innan jul :) aja ha de gott alla!




lördags uppdate

Idag var det en sån där brak frukost mmm:) Sen tog jag och Fanny oss en tur på staden, folk är lite väl galna vid jultid tycker jag.. speciellt när det inte ens är jultid än ? For efter det iväg till garaget och hjälpte Peter (y) Men min jävla förkylning gjorde mej inte lång varig. Men lite fick ja gjort iaf. Nu sitter jag och myser med min älskade Bult <3 Försöka få upp värmen igen, innan det är dax för ännu en promenad! Kvällen är ännu inte bestämd, tar allt som det kommer! Ha en bra lördag alla ni. Hejrå



Nu tar ja helg

Smarta ja har lyckats kutta mej i tummen "/ Vart på vc och fixat den, vart runt i hela Lisch lämnat/hämtat Midas hos Jennie vart hos bror lillsyster och andra lillsyster. [För övrigt 740ín Peter lånat mej är illgoo ;) ] Var i Brackelund och lät Midas springa av sej sin enorma energi! Jobbig/flänig dag. Men nu ser jag fram imot en lugn underbar helg med mina grabbar <3



Hopplösa mej

Seriöst, nu glömde jag skriva med det viktigaste igen :O Jag har ju för fasiken gått å blivit offciellt sambo :D:D LOVELY!!! ♥ Livet är underbart!

morgonknull har guld i mund

Ja god morgon allihopa! Igår var jag hos syster och spådde mej, och leta i utehusen efter bra ha grejjer, hittade allt ett bord, lite jobb så blir det nog super :) Spåningen såg också bra ut (y)
Hemma fixade Peter käk och så blevre såklart SOA, Arga snickarn o Greys :) Riktigt go tv kväll :) Nästa vecka blir det kaos!! Dom ska vara i lägenheten från 7 till 4 och fixa fjärrvärmen. Så det betyder att Midas inte kan vara hemma"/ Så jag får åka å lämna han hos bror och krångla tdigt på morgonen och hoppas på att han inte får åka å jobba eller att Midas öppnar fönster och rymmer!! -.- Tur att jag får låna Peter bil iaf.. Hade vart kasst att behöva gå genom hela stan!
Idag hade hjärtat sovmorgon <3 Plus att jag fick skjuts!! =D Ev ska vi käka lunch ihop idag med, vadå lyx eller? :)



Sött mms jag fick igår :)



Lycka

Peter ♥ Ronja


krya mej

Gick hem tidigare igår! "/ dead in tha head och halsen, honungsvatten och bult tätt intill!<3 Sen kom farmor hem :) Hon hade lagat mat till mej och Peter :) Och stickat underbart goooa raggsockar till mej :D Lovely <3 Världens bästa!
Väldigt skönt att bara ta de lungt, slippa laga mat bara å va med grabbarna hela kvällen lång. Idag mår jag lite bättre (y) Ska hem till syster efter jobbet och rota i deras utehus och leta möbler skitkul =D Har säkert glömt massor o skriva med, men jag får väl återkomma senare isåfall (y)
Annars ligger min och Midas träning lite på is, ingen motivation "/ Men bara snön kan trilla ner så vet jag att vi kommer komma igång igen. Få oss varsin glädje kick. (y)


saknar så mycket, just idag


explotion

Hell yä! Idag trottsar vi sjukdomen "/ Kan fan inte svälja och ögonen rinner.... ghaaa!! Får se hur långvarig ja blir här idag. Jävligt irreterande jag har ju redan vart sjuk :@ aja what ever! Igår var jag och Midas hos Jennie, hjälpte henne med håret, blev blod rött som sist.
Midas fick rajda i trädgården! Så jävla mycket energi!! Explosion. Blir ju inte så mycket nu när jag inte har bil "/ Träningarna går ju göra på planen intill oss, men det där med rajder, det behöver verkligen klumpifer <3 Springa lös och bralla jävel.
Sen hämta Peter oss iaf :) Hem o lagade mat och myste! :) Så en Måndag ska vara, ingen bandy dock, men de blev ju förlust ändå "/
Idag står det famorbesök på schemat och agillitymöte (y) får se dock om jag kan vara med på inomhus träningarna.... Jävla summa som ska betalas "/ Och ev får jag ju jobba varanan Söndag! Vi får se vad som sker. Kan ju åka och höra iaf :) Ha de gott Kramar


OPS!!

OPS!! Glömde ju skriva det viktigaste som hänt i helgen.. Min Peter har iaf försökt fixa frukost till mig innan jag vaknat :P Han är det bästaste som finns!!

R.I.P Hickstead

Var det hemskaste jag någonsin sett i ridsports tv´n "/ lider med ägare och ryttare!






försöka tagga går ju

Helgen har varit blandad! Mådde piss Fredag natt och hela Lördagen, den som kom på mensvärk har ju en grov rubbning "/ Iaf Freda kväll var vi hos Ida och Sahlis och käka och kollade på film! En lugn kväll :) Så lugn så Peter snarka till en gång ;) Lördag kväll vare strög, och alla roliga var också ute, så det var riktigt trevligt, gamla tider lixom! :) Söndagen var som vanligt, städ och tvätt, men tog mej en as lång promenad med Teddy med, till alla djuraffärer i stan, hittade tillslut det vi sökte, en vacker liten Koi! Han såg väldigt rädd ut när vi släppte ner han hos dom stora asen ;) Hoppas han inte blir uppäten nu bara ;) Midas är väldigt fachinerad av fiskarna, kanske skulle skaffa egna ? :) Fint och titta på ockå! Men blir när vi flyttar då det behövs en damm =) Sen så har min älskling lagat min bil också =D Bara huxflux! tack <3

Ja ännu en helg har gått.... " SORG " Var så jävla lockande att bara ligga kvar! Bara ligga och snoza timme efter timme. Men hepp! Har så j*vla ont i halsen men jag hade tänkt överleva igenom detta ändå. Svårt å försöka tagga bara, för Maria är inte på jobbet idag "/ Hon är sjuker..... Så krya på dej gumman! Kände verkligen att jag behövde min solstråle här idag :) Efter jobbet blire en tripp till Jennie för skit snack! ^^ Hade gott mina vänner!




Får drömma mej bort istället, till min underbara Hottie! <3 <3


sömn o blod

Inatt har jag sovit, aaa sovit helt underbart!!! Första gången på länge jag vaknar utvilad. hat objektet till säng är nu en underbar säng :D Helt sjukt ju... Morgonen var dock fuckt up! Tänkte jag skulle bara ha en sån där lung goo morgon men inte då "/ har blött näseblod jävel.... As jobbigt att sitta och prata i telefon nu och man känner bara att det rinner :@ Frächt!! Aja what ever, de är ju fredag :) Snart helg och ser sjukt fram imot sov morgon i den nya goaa sängen :D



Ordning igen

Igår var en såndan däringa mysig dag, Kom hem gick en promenad genom stan med Bultifer. Så jäkla varmt vare å löven låg så fint överallt :) Midas hade också kul han letade ekorrar i alla högar ;) Åså kom Peter hem och så vare extra mys, eftersom vi hade månads dag <3 Men man blir ju rätt rastlös av å bara mysa, så tog mej ett träningspass med Midäs på planen (y) Duktiga hund :) Sen vare arga snickaren och efter de SOA :D Perfect dag lixom.
Ha idag då, seriöst redan Torsdag!! :O Går så jäkla fort när man har roligt! ^^ A å från ingenstans ville Peter att jag går och lägger undan en bäddmadrass:)  Så jag och Jaana var och fixa det nu på promenaden (y) Fattar i, Vi kommer slippa det där jävla diket i sängen redan inatt! me like!! He is the best! <3
A vad händer annars idag då, blir nog en fika med Jennie :) Hon å Erki är tillsammans igen... Som sagt Jennie hade ett grovt hjärnsläpp där ett tag :D Så nu är allt i sin ordning igen. Underbart! <3



4 månader <3

Gooooooooooood Moooooooring! Healingen gjorde susen! Grävde nere i djupet och hittade vad som gjorde den tunga bördan och sorgen! Nej jag avslöjar inget. Men nu kan jag iaf börja bearbeta det och göra något åt det! Idag svävar jag på moln :) Dels för den lättnaden healingen skapade men också min Peter <3 Idag har vi också 4 månader <3  :)
Taggad på jobbet idag! (y) Återkommer vid mer tid! Hejrååå




!


Healing

Ja vad säger man ? Allt är lite upp och ner, men så länge man är medveten om vart man själv står så ska det nog bli bra. Ingen hemlighet att Jennie och Erik har gått isär, men det kommer verkligen kännas konstigt. Det har ju alltid varit dom lixom "/ Tiden får utvisa vad som sker. Och igår var Peter på KSS igen, Han är nu rönkad igen, fast denna gången påfrestade dom njurarna samtidigt som dom filma för att se vad som inte funkade som det ska... Sicken smärta "/ Har grovt dåligt samvete för jag inte kunde följa med. ALDRIG mer att jag låter han åka själv. Men nu hoppas vi verkligen på att dom hittar felet iaf.
Idag ska jag till Ida, för lite healing! Behövs verkligen! Måste orka <3 Ha en bra dag alla... för det ska jag försöka ha, fast det är Tisdag ;)



Min underbare stöttepelare!

RSS 2.0