Kvälls syssla


Glömt

Vi fick ju fina blommor från mamma häroma dagen ❤


Badskum(t)

Nu börjar mitt tjat igen, Tisdagar, dessa jävla Tisdagar !! Så nu är det färdig gnällt ;) Som sagt igår var det en bakdag :) Sedan lagade jag och älskling mat, Lax :) Väldigt underskattat, skulle kunna äta det varje dag - påriktigt - Sen var Teddy hemma en sväng, visade upp hans nya åk, nämligen så att en stake titta ur tråget på hans andre bil ;) Sen var P och Teddy och iväg på lite fix, och jag la mig i ett bad och bara mådde gött ♥ Eller ja, jag försökte Midas sprang titt som tätt och norpade skum... Ja sant hunden har en liten fetich till badskum ;) haha, skumt :)
Nu är jag på jobbet, bara jag och S här, tyst å lugnt :) Uppdate later hejrååå !!
 

Efterlysning


29/7 OLOFSTORP , ANGERED , VÄSTRAGÖTALAND 
Alexander Fingal : hade bara varit borta från sin villa i Olofstorp i några timmar. Men när han kom tillbaka i går eftermiddags märkte han att något var fel. Någon eller några hade varit inne i huset. Telefonen och datorn var borta, men det betydde inget när han insåg vad tjuvarna också hade stulit - hans sex hundvalpar.

- De hade kunnat tömma hela mitt hem, men man går inte in och tar någons hundvalpar. Mamman till dem låg ensam kvar, livrädd i ett hörn. Jag blev helt förstörd, varken jag eller min fru har sovit på hela natten.

"Stjäl sex små liv" 

Valparna är sju veckor gamla och av rasen Engelsk Staffordshire bullterrier.

- Jag tänkte testa att föda upp, det här var första kullen. Och så inträffar detta, säger Alexander Fingal och suckar.

- Jag bryr mig inte om prylarna, jag vill bara ha valparna tillbaka. Det är sex stycken små liv som de går in och stjäl. Det är helt overkligt.

Han hade tänkt sälja dem för 10 000 kronor styck och hade köpare till alla sex. Men han säger att pengarna är av mindre betydelse nu, han är framför allt orolig över hur valparna ska klara sig.

- Jag försöker på alla sätt få hjälp att hitta dem, men det känns som att de kommer längre ifrån mig för varje sekund som går.

Teknisk bevisning finns 

Lennart Adler, inre befäl vid polisen i Nordost, är förbryllad över stölden. Han säger sig inte ha varit med om något liknande under sina 30 år som polis.

- Att gå in och stjäla hundvalpar, det är förfärligt, konstaterar han.

Polisen har under måndagen säkrat viss teknisk bevisning på platsen och Alexander Fingal vädjar nu om hjälp.

- Jag lägger gärna ner anmälan, bara jag får valparna tillbaka.
 

Besiktning äntligen bokad :)


Fattar ni eller

Jag! Just jag har fått någon snille id'e på å baka, häromadagen så baka jag banan kaka och nu har jag ( med assistans från P ) bakat kladdmuffins med choklad bitar i! Mums :) men väldigt mastigt, så vill aldrig äta choklad igen känns det som ;)


Fint Annika

Ja som ni säkert förstod så var det min "kära" kollega som skrev ego inlägget innan ;) Jag bjuder på det, så hon får känna sig omtyckt någon gång i livet :)

ANNNNNNNNNNNNNNNNIKA ÄR BÄST

FAN VAD ANNIKA ÄR BÄST, HON ÄR MIN IDOL!! SÅ JÄVLA GRYM. PÖSSS

Back to work

Blogg.se har vart rätt missbildat den gångna veckan, allt man tänkt publicera har bara försvunnit och titt som tätt har den stått serverfel :@ Nu i vilket fall som hällst så är jag back to buissnies! Blandande känslor, men mesta dels ångest, då P låg kvar hemma i sängen, han har en vecka till den grisen !! :)
Vad har hänt på semestern då ? Jo allt har rullat på, jag har haft det så underbart skönt :D Sol, bad, bil, hund, sambo, vänner grill, ja med mera :) kommer väl komma ut en feting bomb med bilder från då lite senare idag :) Nu ska jag försöka komma igång, försöka starta . . . Hare bra nu, thjohej :)
 

Badat

Nu har jag och Midas vart och "värmt" oss i vattnet. Inget avsvalkande direkt :) får nog bli ett kvällsbad och men då rövar jag med gubben istället :P Imorrn taggar vi Gekås thjohej


Måsten

Gjort massa måsten, nu vill jag göra något kul. Jag drar....


GooooooooooMooooooorooooon

Kvällen igår var mycket trevlig, åt god mat och fick med oss två cyklar hem :) Kanon (y)
Ännu en strålande dag gryr, LOVELY !! Har inte riktigt kommit på vad vi ska göra idag än, men tro mig det kommer :P Hare fint nu alla, ut och njut :D
 

Underbar

Dag på sjön. Bara njutit av allt :) Badat massor, Midas med, efter tre timmar fick jag dra upp honom ;) Nu ligger han å snarkar, och jag och P ska strax ut till Saleby och grilla med hans familj, trevligt !! :)


Sjön

Igår hade vi premiär grillning här hemma :) Funka fint med engångsgrillen (y) Erkki hans tant och Teddy joina oss :) tog på senkvällen en skön promenad genom staden och bara njöt av livet. Nu idag har niofyrafem fått nya däck :D snart snart kan vi ut och glida ;) Vädret är underbart idag, så jag, mamma och Midas ska snart bege oss ut på sjön :) HÄRLIGT !! Hade bra hej!!


Resultat

Vad snickeriet gick bra igår. Jag och sambon är ett bra team alltså :) bänken klart och en hylla uppe, nu bara fin lir kvar, så som lite färg och sen ska ju såklart alla verktyg på plats :) På kvällen åkte vi till Pappa och Gittan, satt och mös uti kupan, Peter tog sig ett par öl och kopplade av, jag och anda sidan fick eldens migrän så blev en tidig hemgång !! Suck !! Nu är vi på väg ut till niofyrafem :) Den ska bli snygg inuti (y) Hörs senare hej hej


Pause


Kär

Kan inte sätta ord på hur mycket du betyder för mig! Du har gjort min hel ♥
 

Snickeri

Har precis vart och hämtat material till bygget av arbetsbänken i garaget, så jag antar att de är här nere jag kommer att hålla till idag, lika bra Pissväder :( Hare bra


Waterweilern

 
 

Tvätt

Igår fixade Peter en specialare på tråget till niofyrafem, och ja när vi kom ut idag så hade inte en ända droppe läkt :D Min man, vad han kan :D Detta firades med en rejäll tvätt på´n, och han blev som ny igen.. :) och inte nog med att han fixade tråget igår så fixa han massa annat spå pill, så nu är det inte mycket kvar som ska göras innan bes :D Som ni såg, så var vi också ute på sjön igår en sväng med Teddy :) Midas hade nog roligast ;) Simmade omkring som en tok, och när vi åkte båt så försökte han äta upp alla vågor  ;) knas hund... Film och mer bilder kommer på detta, ligger på P´s telefon. Nu blir det dom vanliga sysslorna så hare bra :)
 


<3

 

Livet är på topp

Hej på er! Tog ett tag att komma hem igår. Det var verkligen skyfall. Vägen var som en smärre å, och man såg kanske bara fem meter framåt :O Vad händer igentligen? Hur mycket vatten finns det ?! Idag, ska snart åka från Brackelund, har spårat och lattjat med klump. Ska hem till Jennie och hjälpa henne med håret, ikväll ska hon på 80tals fest :) Var ett tag sen man var där, och speciellt för Midas. Han kommer bli glad av å få träffa sina katter igen :) Sen ska jag till Saleby och fixa med niofyrafem, världens bästa sambo är redan där och kämpar ❤ Ha en bra Lörda nu, hej hej :)


På väg hem

O så mysigt, roligt, härligt vi haft det på Liseberg :D <3 Men det märks att man blivit äldre ;) -fegis- !! HaHa Nu hem till galningen, saknar honom <3


Morgonträning

Efter frukosten begav vi oss i väg till klubben :) Eftersom vi åker till Liseberg idag vill jag åka hemifrån med gott samvete, att hunden fått den motionen han behöver för å må bra. Sen fixar syster dom vanliga kisse-promenaderna (y) Iaf, körde upplet, Medans jag springer och lägger ut leksakerna sitter hunden och skriker !! Han älskar det verkligen :D ( som allt annat ) Han jobbade på bra men lite, lite för snabb. Typ efter tredje gången har han varvat ner och gör allt klockrent. Allt har med rutin att göra. Och upplet är ju inget vi kör så ofta, men skulle jag välja å träna mer dagar i veckan, ja då är vi nog bäst !! ;) sedan gick vi och lattjade lite på agilityplan :) À-hindret är Klumpens nya specialité :D härligt med framgångar! Nu ska jag göra mig klar för massa karusell åk :D Ha en bra dag, det är ju Fredag !!


Lugn kväll

Sitter i soffan med grabbarna. Ska snart se fast and furiors 4. Sett den hundra ggr men fortfarande lika bra och sorglig... Blir inte mer än så för ikväll Måste vara utvilad till Imorgon, då blir det Liseberg :D Thjooho !!


A-hindret, för första gången !!

Man hör min chockade lycka :D ♥ SÄNK ljudet innan ;) 
  

A-hindret = done !!

Glömt och uppdaterat er om träningen igår, å ja vad kan man säga jag har världens bästa hund!! Inte nog med att lk ettans moment satt klockrent ( han låg till och med rakt under lägga de under gång ) så tog han A hindret !! :D :D innan har han vägrat att gå upp bara tvärvänt och inte ens en smarig korv har hjälpt. Men igår, jag var för lat att plocka fram några hinder än dom som stod framme, så ja det var A hindret som var. Jag satte hunden framför, gick runt, klättra upp från andra sidan och lockade. Han tveka inte ens...!!!! Jaa körde upp direkt och ner i till mig HaHa LYCKA!! Sen räckte det å bara säga hindrets namn så körde han på utan hjäpt, och massa glädje brall efter varje gång. Jag fångade detta på film som jag lägger ut så fort jag får tillträde till datorn :) Underbara hund! Men vad beror då detta på, varför just nu och i te tidigare ? Visst är det från hund till hund men som sagt innan, Rottisen mognar väldigt sent och man får ta det i hundens takt, sen att Midas ändå har ett mycket stark psyke är en del saker jobbigare än andra. Det visade sig igår i varje fall att tålamodet och väntan gjort susen :) Man ska aldrig tvinga hunden till något, när den själv vill, ja då blir det alltid som bäst <3 :) Åkte ju hoj igår, de gick fint, var lite ovant att sitta så högt, men med en trygg man å hålla om kändes det ändå bra :) Nu har vi vart och badat. Schamponerade Midas ordentligt så nu luktar han gott igen och pälsen är blank och len :) Dock inte min så nu blir det duschen. Hare gott alla ni :)


Hoj

Första hojpremiären för i år då :) dock sitter jag bakom, för typ första gången i mitt liv :)


Stenbrottet

Här kommer äntligen bilderna från den underbara dagen från Stenbrottet ♥ Underbar natur där uppe :)
 

Från körningen idag

 
 
En som sålt smört och tappat pengarna.. typ :(
 

Suck

Turboras ala extremt, å här sitter jag :(


Å fy fan

Hade visst ställt om dygnet ändå. :O svider lite smått i ögona, men idag blir det lite spontan körning på kullen. Peter ska pina e-trenoll :) Doch regnar det och åskar just nu, men när vi kommer upp dit hoppas vi på uppehåll !! :) håller på och redigerar bilder från igår när familjen taikon besökte stenbrotten, men blev lite annat som kom emellan, så håll ut ;) Ni har ju fått njuta av mammas trädgård så länge. Nu ska jag försöka skita sen far vi. Hare gott :)


Hos mamma


Behöver jag säga hur bra vi mår nu ?


Värmen inte våran grej

Startade dagen med en PW vid hamnen !! Sveeetich !! Hunden led jag också, svalkade av oss hemma och gick ut på planen och drog lite Rallymoment. Odugliga hund !! Får ma säga så ? Bara för det är varmt och det är roligare att titta på bilar och rulla omkring i det ny klippta gräset kan man bara inte strunta i matte som står på andra sidan planen och är grovt irreterad !! - joho det får man - pust&stön, träning i värmen är inte våran grej, jag la ner rätt snabbt innan tussar flög. . .  och försöker ikväll istället, på klubben, där det är folk, så jag inte kan med å bli förbannad ;) HaHa tur jag älskar min dunderklump ♥
 

Lyx

Tacos så här till middag en helt vanlig dag är lyxigt :) Semestern är undeeeerbar (y)


Kompenserar

Med tanke på dålig uppdatering från mig set senaste så gör jag ett litet kvälls inlägg :) Vi for ut till Ida och Sahlis på en kopp kaffe, mamma var också där :) Tjöta med dom en stund och försökte få Homer att sluta hoppa på studsmattan å skälla å skälla, ja ni läste rätt hunden hoppar verkligen studsmattan !! HaHa :D ser väldigt gassigt ut, bara han kunde vara tyst under tiden med så ;) Jag får ta och filma nån dag så ni får se, innan dom gör sig av med hans älskade leksak ;) Sen for vi till garaget, kollade om niofyrafems v.låda hållt tätt efter packningsbytet gjorts.... Men he, inte då!! :( Så nu söka vidare efter felet, som ev är hittat. Men gör ingen seger dans än. Snart blir det strög med e-trenoll :) ha en bra kväll nu alla ni :)


urval från GATEBIL 14/7

Yes, vilken dag det blev, full av motion och solstek, gummirök och underbart drag !! Dissar jävel dock att vi fick gå flera kilometer, efter ha äntligen hittat parkering och att det knappt fanns plats att se banan, dom glömde av publiken lite där, sen måste jag bara dissa en sak till åt förarna och deras team som fick betala för å köra men sedan inte ens fick åka ett ända varv för det var fullt ?! Framförhållning... Gatebil har som sagt vuxit ut Rudskogen! Men Hissar såklart allt annat, gänget vi var åkte dit med :) , vilken upplevelse det är att åka dit och få se detta !! :D Men nästa gång sattsar jag nog på hösträffen förre huvudträffen. over and out!
 
 
 
 
 
 
 

Förlååååt

Efter Gatebil har jag inte förän nu vaknat till liv :D Mycket bilåkande hela helgen lång ;) Kommer bjuda på en rejäl bildbomb i nästa inlägg till er :) Och igår var en väldigt stor dag för mig och bloggen, hela ett år har den existerart :D GRATTIS illgooo !! ♥ :D :D
Idag startade dagen med att älsklingen väckte mig och sa att frukosten var klar ♥ Sedan tog vi alla tre en rejäl PW i backarna upp och ner i Giacomina. - duktiga vi, i varje fall duktiga Peter :O Kors i taket, han hängde på :) - Sedan idag har vi bara strossat omkring... Vart på stan och köpt en glass och bara göttat oss, Midas fick plaska i fontänen ;) Hans höjd punkt på dan.. hmm glaasen också i guess ;) Nu ska jag sortera ett x-antal bilder så på återseende! Hejrråå :)
 
 

På g hem

Igår kväll blev det grillning hos syster och Micke, Teddy fanns också på plats, en myskväll så att säga :) ❤ Nu är vi på g hem från Rudskogen, Gatebil !! Berättar mer ingående i nästa inlägg, för nu vill jag bara hem.. Hem till min klumphund, som Fanny vart så snäll och tat hand om idag. Guld värt ❤ Hejråå !!


S E M E S T E R

S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E RS E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E RS E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R S E M E S T E R
 

SISTA DAGEN

Ja träningen gick fint igår, eller ja, vi latjade igenom typ alla momenten. Och det är mörder med moment och trick !! :O Men va fan det fixar vi :) Homer och Ida körde också :) Och med tanke på värmen och publiken vi hade så gick det fint :) Senare åkte jag och Peter e-trenoll :D Åkte förbi Pappa och Gittan, där hälften av syskonen också var. Tog en kopp och slängde käft ;) Fick nog sålt sjufyrafem också till Idae, G Ö T T !! Åkte senare vidare och körde lite små roliga vägar, plus att jag fick ta över ratten. Rätt kul -crepy- när man drar på och man aldrig känner något stopp i själva bilen, det lixom finns ingen gräns (y) L I K B I L . . . . ? 
Idag sista dagen ! ! T A G G A S E M E S T E R ! ! Underbart :D Nu är det också gå hem tävling som gäller, så hinner inte med er längre ;) Men bjur på några bilder från igår :) Hejrå 
 
 
 
 

👍

Nu drar fjant 1 och 2 på Rallylydnaden thjooohej :D


Rallyträning

Som sagt nu är det bara två dagar kvar :) LÄNGTAR Efter jobbet idag blir det ut till Ida. Ska städa ur sjufyrafem, ta bort baslåda m.m och sedan tvätta och ta kort iaf jag får för mig och sälja den. Sen hade vi tänkt att köra lite Rally lydnad också. Ida har skrivit ut kort som man har för varje moment. Så det ska bli kul å prova det. Känns mer seriöst :) Uppdate mer under dagen, hare gott alla ni denna molninga Torsdag.
 

Luft

Vart ute på lååååånga promenader hela dan typ, den sista med systrarna, skönt och rensa huvudet å kunna andas luft igen. Nu soffhäng till b-film, regnet öser ner och, lite halv mysigt sådär. Tagga två dagar till, bara två dagar till! Hejråå


Ta mig hem

Jag förstår inte hur denna veckan kan gå så jävla långsamt!! Bara onsdag idag, det känns som jag skulle vara inne på Söndag nu tidsmässigt, Längtar så jädrans mycket nu efter min S E M E S T E R !!


suck

Hejsan! Idag är man inte stark.. Jag är inte bakfull men oerhört trött. Är ju van att lägga mig vid nio halv tio och igår kom jag i säng vid tolv, men vi hade trevligt och god mat! :) Tack Maria för du drog ihop detta :) ♥
Idag, ja vad ska ske ... Jag tror jag tar och lägger mig i sängen drar täcket över huvudet !! Dålig dag i allmänhet !! ska bara jobba x-antal timmar innan. Skiter i det mesta, humöret upp och ner !! :( Ne, jag är inte bitter.
 
En öl fick det bli, kanske tre ..
 
 
Ronja å Maria pose ;)
 
 
En halva av gänget :)
 
 
Ser mest ut som en spya, men gott vare :)
 
 

Sitter och försöker

planera lite semester "hitta på" Vad jag ska dra ut mina grabbar på i sommar :) Ja hitills är det rätt mycket som ska få plats på våra två veckor ;) Inget är ju bokat än, roligare att vara spontan å bara dra iväg, men något hum om vart man ska åka måste man ju ha. 
 
 - Ullared sova över i stuga
 - Sjön, sova tält :D
 - Gränna, Visingsö åka remmalag :)
 - Gatebil !! (y)
 - Kålmården, blir på vägen till Gränna
 - Liseberg med gänget :)
 - Å massa bad å sol !!
 
Vad ska ni göra på eran semester ? Är det något man måste göra eller besöka som jag helt missat? I vilket fall så kommer jag ta vara på varje dag och njuta av livet  med mina kära ♥ Vare sig vi drar i väg eller bara är hemma ♥
 
 

Effektiv

Heeeeej !! :) glömde ju skriva igår att efter PW´n så körde jag Rallylydnad med klumpifer. Snart, snart sitter snurren och höger foten bara lite finslipningar kvar :D Sen ska vi börja lära in mer moment, så kul !! Jag har känt mig så effektiv dom senaste dagarna, hinner med allt det jag vill göra och måste göra (y)  Som igår, jag vet faktiskt inte själv hur jag orka eller hann med allt men det lyckades, men hjälp av sambon såklart :) Vi slipade och målade en tll vägg i garaget också, så snart kan vi börja snickra arbetsbänkar :) Kommer bli gör bra. Idag, ja det ekar typ på jobbet, men nu har vi flyttat ihop oss till ett bord i varje fall, märks att alla suktar efter semestern, lite flumigt och galet ;) Ikväll så sent som nio ska jag möta upp semestergänget från jobbet och käka på Harrys, ( Tisdagsklubben ) Får se hur pigg man är imorgon - huuuaa - !! Men kommer säkert va gör trevligt :) Nu ska jag jobba jävel! Hare gott ♥
 

SOL

Vilket väder vi fick :D Det som skulle regna å grejjer idag. Som sagt ibland slår önskningarna in ;) Ja efter jobbet var jag på Lidbil och bestälde lite delar till niofyrafem (y) Kommer redan imorgon, så snart är den nog ihop, ( med tanke på att min underbara sambo är ute och skruvar ner allt nu ) ♥ Nu har jag och Midas varit ute på en rejäl PW, fast att solen stekte så njöt vi båda två :) Regnet och rusket har gjort sitt. Nu vill vi ha sommar.  Det är sommar !! ♥ Nu ska jag laga käk, hare gott 
 

Räknar ner

Har hänt så mycket i helgen, verkligen massor :D Som sagt vi har blivit med garage (y) Så i helgen har vi rivet ut allt gammal skit, kört till tippen donat och grejat. Och nu har det börjats måla också. Sen har vi hämtat hem våran nya bil :D Wiihooo !! Kändes som en split ny bil att köra mot sjufyrafem ;) Så nu börjar en liten renovering innan bes, å sen ska jag ut å glida utan å vara orolig :) ( nöjd ) Sen har vi också rastat e3noll, tagit lite kort och fått ett stort smile i ansiktet !! Helgen innehöll också, hundträning, fika hos pappa o Gittan, lite fest hos bror, filmkväll, promenader, handling, städ å tvätt. Nu laddar jag, sista arbetsveckan innan SEMESTERN !! Och Lördag taggar vi Gatebil !! Ja en kort samanfattning av helgen, men så får det bli. Hare gott
 
 
 
 
 
 
 
 

Wiiieee

Mycket nytt å kul har hänt idag :D Uppdatering senare hejrååå :)


Ny färg

Igår, kom syster hem, det blev en sån häringa hårfärgar dag :) Syster tog sin utväxt och jag fixa min, sen för att förnya det hela lite så blev det också rött underhår på oss båda :) Var så att det igentligen bara var jag som skulle ha, men det blev halva flaskan över så hon fick också :P Syndes som synd inte så mycket på henne, då hon har svart hår, men på mig.. japp :) Tyckte det blev kanon faktiskt :) Kul med nytt (y) Annars var det bara slappt resten av dagen, älskling pysslande om mig ♥
Idag jobb, slutar 5, sen blir det Skövde på meetingen med e30in :) Och imorrn hämtar vi hem nya åket :D !! Hare gott nu alla 
 
 

<3


Ghaaa

Min hals!! Någon som vill byta ? :(


Lycka

Jag dör lite, han är så fin ♥
 
 
 

Rally it is

Hej å hå! Efter jobbet, iväg till Brackelund, på schemat idag stod det Rallylydnad. och med hjälp av klickern, ja min hund var väldigt, väldigt dyr just då om jag nu säger så ;) Sattsade på snurra, och högerfot. och allt gick smärtfritt, han förstår så fort. Rallylydnaden, tror jag verkligen är något för oss :D Gör kul !! och att det är sådan variation, Hoppas kunna starta i höst :) (y) Tog lite porträtt bilder också, se nedan :P
Sedan for jag förbi Ida, mamma var också där, dom kittade fönster och jag drack kaffe :) - lövly och se andra jobba - Hemma tog jag tag i sysslorna, älsklingen kom hem och vi käkade mat -fiskbullar is that shiit-
Sedan.. hmm jag vet inte vad som flög i mig. Medans P tog sig en hojtur, ja då gick jag. Jag gick och gick & gick lite till! :O Slutade i Sävare där Peter fick komma å hämta oss. !! Oj så duktiga vi var :D ( stolt ) Var lite orolig att Midas inte skulle orka, men lite plaskande i dikena på vägen gjorde susen :) Så åkte vi vidare, kollade på en ny bil till oss :D Och ja så nu har vi en ny bil, hämtar hem den i helgen :D LYCKA !! :D mh mh mh .... Så nu sliper jag snart  sjufyrafem! ( trallar )
Hem duns i säng, väldigt trött men hade svårt och somna ändå, dels spralligt glad för nya bilen och dels för att jag inte kunde sluta titta på min Peter ♥ Ligga i hans famn se han så fin, känna all hans kärlek mmm  ♥ Underbart ♥
Idag, -grus i öga- Gäsp !! Men bara att köra på, Efter jobbet blir det en kopp med Jennie, sedan blir det träning igen med min dunder klump :) Hare gott alla ni !!
 
- Charmigaste fjantweilern ever -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burlös

Nepp, blev ingen bur, fick smsad bild å den nyss och ja... Jag kunde nog lika gärna satt in betongsugga i bilen, vilket as till klump!! Allt gjort i riktigt gamlat järn. Plus att det inte fanns någon utrymningslucka :( Istället kom jag under fund med andra saker som var viktigare just nu ( igentighen inte ) men typ fästinghalsband ( har dragit flera stycken redan på klump ) Avmaskningsmedel å andra saker till honom. Så ska blinka extra mycket till min babe att han nu istället får bygga en bur till mig. ;) ♥ Åh, vad jag rör !! Men så är mitt liv !! 
 
Klump nöjd ändå 

Underbart

Snacka om att vi hade världens underbaraste kväll igår ♥ Hade bokad bord på Terrassen, så där satt vi en del av kvällen och njöt av jätte god mat och bara rodde om varandra ♥ Vackert väder å allt var i klockren stämmning ♥ Så det ska vara :)
ev idag efter jobbet åker jag och tittar på en ny bur till Midas, jag själv har lagt ut en annons på blocket, så nu har jag fått napp :) Hoppas bara kära 745 vill dit ;) Det är i varje fall en Robust dubbelbur passande 945 (y) Hon själv hade haft rottisar i den så hoppas den ska passa, visst är Midas en XL-Rottis men jag måste ju pröva :) När det var så bra pris också! Ni får ha en bra dag, för det lär jag ha i detta underbara väder (y) 
 
 

1-år ett helt underbart år

Idag, just idag har jag och Peter 1-års dag ♥ Kan fortfarande inte förstå att jag är så här lycklig som jag är, känns som om man är i en dröm !! Han har verkligen lyft upp mitt liv, livet har fått en mening ♥ Livet är underbart ♥ Och att känna den tryggheten, att han kommer vara min och jag kommer vara hans resten av våra liv ♥ Obeskrivlig härliga känsla ♥ Jag har min familj, Midas har en pappa ♥ Allt är perfekt ♥ Älskar dig Peter ♥
 

Helgen

Väldigt dåligt med uppdateringar på helgerna, men det är helt enkelt så att jag har för mycket skojsigt att göra, eller så är det som vanligt att Blogg appen krånglar :@
Det har iaf varit kanon (y) Fredagen var det iväg till Skara med Teddy och besiktiga hans bil, som näst intill gick igenom, var på hemvägen förbi Mc-Konsult där Teddy provsatt en hoj han blev kär i, -han ska bli hängis på Cults- Jag provsatt en med som jag också blev kär i :) Drömma, det får man.(y) mys sedan hemma hemma med mina grabbar ♥
 
 
Lördagen startades med jobb som gick galant -kors i taket-, efter det, solning (njöt jävel, varje muskel i kroppen slapnade av ) Sedan kom Midas flickvän Nova, han blev eld och lågor, hans Nova, helt för han själv :D Dagen innhöll massa motion, lek och bus och vi besökte även Ringen där opelklubben körde -för övrigt knappt några som körde alls- Men vovvarna hade det skoj :) På em lämnade jag tillbaks Novisen, Midas hade lite sorg där ett tag "/ Får skaffa en egen till han snart tror jag :)
 
 
 
 
Sen var det E30 bus :D Åkte många mil, och var en vända bort mot Läckö med :) Tänk att man kan ha så roligt, att smilet kommer med en gång så fort man sätter sig i bilen (y) Underbart !! Och att se sin älskling ha så kul, ja det är guld värt ♥ Efter, ( väldigt trötta efter allt buller å avgaser ) Slog vi oss ner i soffan, Teddy anslöt också med sin påse öl! ;) Kollade roliga klipp och satt och skratta en stund! Teddy drog vidare.. och ja, man kan väl säga att vi typ deckade efter de, Jo vi vakna till en gång då Eric Lillstorch Potäta Andersson kancka på i världens fylla xD haha galning !! :) men trevligt.
 
 
 
 
Söndagen bestod av, ja ni vet vad.. men lite hundträning hans med och en kopp blev det hos Ida och Micke. Och vet ni dom har införskaffat sig en liten, liten söt kisse :`) Den hittades i deras skjul under massa ved, så var ren tur att dom hitta henne. hon är nog bara ca 4-5 veckor så nu matas hon ur nappflaska en tid SÖÖT ♥ :) Så det var min helg, uppdate mer snar bye bye !! 

RSS 2.0