va ett tag sen

Ja veckan som var, enormt påfrestande för alla parter i min lilla familj. Så hade inget lust att skriva inte ens en rad. Men iaf, allt gick tillslut fint. Så nu är man back on track igen :) I Helgen var det dax för den årliga fotograferingen för Midas :) Jennie var så snäll och ställde upp (y) Många härliga kort blev det. Någon som vill se en bildbomb? :D
Är precis hem kommen från ett träningspass på klubben, som i övrigt gick klockrent, börja lära in ett nytt kommando, "fram" som är ett av momenten i Appellspåret. Ha honom fotgående och sen skicka fram honom så han går med sträckt koppel ca 30 m? Så det är bara å börja .. Placerade godbitar längre bort på en kon och så börja vi. Jätte konstigt tyckte Midas.. får jag gå framför dej ? :) Gooing men tillslut fatta han gallopen (y)
Kommunen är på klubben nu också, dom dränerar!! ÄNTLIGEN :D Slippa bli pissesur varje gång man är där :)
Annars då.. Jo denna veckan börjar man jobba dag igen (y) Wiihoooo!! Saknat alla roliga massvis <3 Saknar också min Älskling massor idag, vi har ju inte vart ifrån varandra på en hel vecka :O Så känns jätte konstigt... Men snart kväll <3 Hade bra nu alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0