Slowmotion

Oj vad min hund är duktigt. Vi började som skrivet innan med Upplet, och det  var ju lika roligt och framgångsrikt som vanligt. Två föremål denna gång och han gjorde allt super bra, och i normalt tempo!! HÖR OCH HÄPNA!!
Sedan var det dax för lydnaden, mycket störningar idag, valpkurs :) Åhh vill ha dom allihop ♥ Flera kom fram och lekte med klumpen så han trodde nog han var i himmlen. Han som sagt älskar de små :)
I varje fall hunden gick kanon, brydde sig inte om något :D Ställandet är snart, snart där. Åh vad glad jag är och så in i helvete taggad !! :D
Nadine var också där, och hela hennes flock som nu har utökats med en liten Emo, en mudi ? eller vad dom nu heter ;) Göör söt. och det kommer bli en stjärna, syns redan nu (y)
Det där med appar är farligt men väldigt roligt :D Har tat hem Proslow, filmar alltså i slowmotion. Så ni kan ju tänka att vi hade det roligt och hunna fick springa lite extra, en film nedan och snälla det är första gången ;) Ska bli bättre när man lärt sig mer inställningar och grejer :) Hare bra nu :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0