Att leva ihop med en Rottweiler


Träning

Tålamod är din bästa vänn i detta läget. förstålse för att hunden mognar väldigt sent i livet, med andra ord att leka fram lydnaden ger snabbast resultat. Rottisen testar gärna vart gränserna går, en fast hand som fullföljer, beröma vid rätt. Gärna bruksträning minst 2 ggr veckan uppskattas men med korta intervaller. Spårning är det bästa som finns

Motion
Långa promenader för att rasta deras hjärna i olika miljöer uppskattas. Ny saker är roligt. Skogen är himmelriket gärna lösa.
Blir lätt varma så på sommaren är det perfect att simma då det älskas. Gärna bus med andra hundar i alla åldrar, men valpar är roligast då dom är på deras nivå.

Vardagen
Du får räkna med att har du inte motionerat ordentligt har du en rastlös hund som gärna gör allt för att driva dej till vansinne, men du har bara dej själv att skylla. En del dregel får man räkna med och hårtussar.
Och att det kan bli trångt i sängen på vintrarna.
Bjuder du hem folk blir dom underhållna av pajasen. Dom testar gära ditt främats tålamod och utnyttjar bara dom får chansen. (fick jag godisen sist ger jag mej inte denna gång ) Självständiga ( dock mammiga ) men med ett öppet öga ifall nåt kul skulle hända.

Allmänt
Sviker aldrig, står stadigt vid din sida. En bästa vän

Detta är helt basserat på Midas och av min uppfattning av honom, vorre kul med er som har rottisar att skriva om ni ser likheter :)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0