Jag har aldrig varit så rädd som jag var igår

Så här mycket privat har jag nog aldrig skrivit, men nu behöver jag verkligen skriva av mig! Berätta om min livs mardrömsdag ur mitt perspektiv! Ni vet jag var ju så glad, äntligen efter tre dagar skulle jag få hämta hem Peter efter operationen han gjort! Jag var hur glad som helst! Kastade mej i armarna så fort jag såg han (smart Ronja, han är ny opererad ) ;) Har aldrig saknat någon så mycket. Underbara timmar fick vi sen skulle allt bara förstöra lyckan.. ”/

Peter fick ett anfall på natten, så stort att jag var tvungen att ringa ambulans. Jag har aldrig sett han eller rättare sagt aldrig sett någon med sådana smärtor. Killarna från ambulansen valde så klart att köra in honom till KSS! Jag tog bilen efter, låg väl i ca 120 km. Men efter Skara drog dom på upp till 160, jag trodde att nu... Att nu är de illa. I billinge backen var det snö och snor halt och självklart var de sommar sulor på v70in, (inte fan räkna man med snö nu!) men just då brydde jag mig inte, styrandes iväg några gånger men det ända jag hade i huvudet var att hänga med! Inte komma ifrån, finnas till hands finnas så nära som möjligt.

Väl framme på sjukhuset gjorde jag världens snyggaste parkering sprang in under porten på akuten för å vara med när dom lasta ur. Läget hade inte förvärrats, jag fick aldrig någon riktig förklaring till varför dom gasat på. (jag fråga inte ens, tror jag var chockad hade väntat mej det värsta) Men just då ville jag bara finnas hos Peter. Vi kom in på ett akutrum, sköterska kom och tog prover klämde och kände frågade varför han gjort operation m.m. Vågade dock inte ge honom något smärtstillande för än kirurg uttalat sig. Så där inne satt vi vänta och vänta han LED, sen kom ytterligare en sköterska som skulle ta över passet, och gjorde samma sak och frågade samma sak igen. Å en till och en till -Ghaaaa- :@ Frågade alla sköterskor om situationen, vad som kunde hänt, utlöst attacken men ingen hade något svar!! Jag visste inte om det var allvarligt (eller jo jag såg ju på Peter) Men jag ville att dom som jobbar med det ska tala om hur, varför!

Han hade panik. Jag också, jag kände mej så hjälplös till att hjälpa honom :´( Han kunde inte ligga, sitta eller stå upp ingen hjälpte. Jag försökte hålla hand smeka hans hår prata stöttande ord. Men inget lugnade inget verkade bita. Han sa hela tiden, Ronja det räcker att du finns här hos mig. A inte fan för mig! Jag ville hjälpa mer!!
FRUSTRERAD TILL TUSEN

Tillslut kom i varje fall en underläkare som fixade smärtstillande. Hjälpte dock inte så mycket, men han varvade ner lite i varje fall. När jag väl såg en liten bättring gick jag ut från rummet, gick fram till läkaren och frågade det jag undrat hela natten som ingen kunde ge något svar på! Finns det risk att Peter kommer dö ? (overklig fråga, trodde aldrig, aldrig någonsin jag skulle behöva ställa den ) Läkaren satte mej ner höll på min axel och sa. Jag kan inte ge dej ett konkret svar förrän vi röntgat och tittat efter. Men dom värden (från proverna) han har just nu ser bra ut, och med dej intill kan den starke mannen inte försvinna! Ett svar som fick läkaren att värka mänsklig, alltså att läkaren verkligen brydde sig! (en som inte prata bort sig och gick eller snacka läkarspråk) Ett svar som inte fick mej mindre lugn men ett svar som fick mej till att förstå, förstå att det var svårt att veta vad som hänt innan dom röntgat.

Tog tag i mig själv och gick in till min man och bara fanns där! Han fick mer smärtstillande och kirurgiska uttalanden. (blev inte så mycket klokare) Fick tillslut flyttas upp på en avdelning. Och efter bara någon timme började värken äntligen släppa! Ont hade han ju än, men nu kunde han prata i normal ton! Kommande timmar såg sedan ut så här: Röntga några våningar ner upp igen sedan ner igen för att komplettera röntgen bilder och igen!! springa efter sköterskor, jaga på svar, VÄNTA i timtals timmar! Påminna om att vi fanns kvar på rummet, Fixa hundvakter för dagen - ja usch - En jävla massa spring och tjöt! Tillslut säger P, att han mår bra, allt hade släppt! (lättnad) Nu fick vi bara vänta på kirurg som skulle göra ett uttalande om bilderna, (timtals) som visade inget. Han hade en teori vad han trodde kunnat hänt. Men som sagt bara en teori går inte in på vad! Men vilken lättnad, inget hade brustit.

Dock får han ligga kvar över natten för observation. SAKNAD ♥ Men om det händer något är han på rätt ställe! Men det ska inte hända något mer! Nu får det vara bra!! Jag som precis fått hem honom, fick igen lämna iväg honom redan samma dag. Jag hade sådan ångest för å åka. Lämna han där alldeles själv. Men jag visste att han ändå behövde sova, vila kroppen…. och jag med, inte sovit på snart två dygn och inte ätit ett skit! Jag är slut som människa efter denna dagen, så mycket tårar, så mycket oro. Och tänk all min kommande oro? Huaa Ne nu lägger jag ner med sånt tjöt!. Imorgon ska han hem. Och vi ska leva lyckliga i alla våra dagar! Å tack ni alla som hjälpt till med Midas idag, och tack för era värmande samtal och sms. Ni är guld värda ♥

crash nära

Ibland blir det bara för mycket!!!
Jag hade ju precis fått tillbaka dej!!

Äntligen

Nu har jag hämtat hem min underbara man ♥ Äntligen får man va i hans famn igen! Aldrig att han får åka iväg sådär igen! Å tack mina underbara vänner som sysselsatt och fått mig på andra tankar under tiden:) Ni är bäst  ♥
Midas längta också enormt som ni ser :) ♥

boobieweiler


AKUT

Sökes sommar/allround däck 15" till rimligt pris!!


wrong

I miss you even though you say you're here. Do not believe your words, are you reallyhere with me. Is the plot in what you say. Or is it for real. Are your words a reality. Why I find it hard to take me, take me your love. I think too much? Or is there an ulterior motive?



rise and shine

Ibland känns det väldigt dystert å mörkt "/ Man går igenom dagarna som en robot, man gör det man ska jobbar, sover, äter! Man glömer av att leva! Ta vara på varandra, skratta, unna sig å må bra. Hur dystert det än verkar vara måste man resa sig upp se utanför bubblan, le, le åt det man har! Det gör gott för själen. Livet ska inte styra dej. Du ska styra livet! Jag försöker verkligen! Försöker resa mej upp varje dag. Men det räcker inte. Nu ska jag resa mej upp, sopa av dammet och gå framåt! Det ända som kan stoppar mej är jag själv!



Allt gått bra

Allt hade gått fint för gubben min ♥ Stenklump lossnad från hjärtat -phuu- ♥ Nu kan jag slapna av, allt kommer bli bra ♥ Annars har vart hos Jennie hela dan. Hon har försökt få mej att  andas och tvingat i mej mat - Nu i efterhand när jag väl kan tänka på annat så slog det mej.. världens bästa vän ♥ Vad tycks föresten om mitt sovsällskap kommande nätter? aja bättre än inget! Nu ska ja och Fanny iväg på äventyr! Imorgon blir det jobb igen, motivation noll "/



Hemma

Nu var Peter inlämnad för service! Å snacka om det var jobbigt att åka där ifrån å säga hej då, fast vi sa inte hej då, vi sa att vi snart ses igen ♥ Väldigt sant :) Jag nu då andra sidan sketa trött! Körde hem på näst intill halva tiden för jag var rädd å somna. Stereon på bött och ac´n på! Nu ska jag vila en stund, sedan försöka ta tag i dagen. Kommer kännas helt konstigt när Peter inte kommer hem ikväll "/ huuaa, ge mej styrka! Men framför allt ge Peter styrka så han kommer hem fort igen ♥ 



Stress

Jag vet! Minst sakt otroligt dåligt med uppdatering om allt. Men det här med å ställa om klockan är inte min grej! Sen är det fullt ös på jobbet! Pressen är otrolig!! När jag går från jobbet så har jag med mig stressen hem. Kopplar aldrig ifrån det. Hua... (hoppas det ändras snart) Sen ska Peter iväg imorgon på service i Alingsås, å jag har ångest för å sova själv m.m Fasiken, vi har inte sovit utan varann sen vi träffades :O Inget jag tänker göra heller efter det! Som sagt mycket nu, ska få ihop vardagen. Midas blir dock inte åsidosatt. Han får va med Peter nu på dagarna och när jag kommer hem kör vi träning (y) Fast jag verkligen inte har lust å träna så glömmer jag allt "jobbigt" när jag väl tränar! Så det är nyttigt! Speciellt när min klump är så duktig :) Nu vet ni läget å jag kommer tillbaka :)



Tur han finns min prins när allt blir svårt <3


GÄSP

Vilken helg det har vart :) Sol, hundträning, promenader, vänner, våfflor, familjebesök, grillning, mys, glass, tacos, sovmorgon, go hund och go sambo = Kanon helg! (y)
Idag känns det verkligen att man har ställt om till sommartid, gör trött, tar nog ett tag för mej och hitta rutin igen, tänk vad en timmes mindre sömn gör med en ? dead in tha head! Sen har jag lyckats få någon inflamation/sträckning i armen, så den värker enormt! Hugger av den snart!! He ska gå och käka frukost nu, uppdate you later, hejrååå :)



sol mera sol


Ghaaaa


Kalabalik

A blev inte så mycket bloggande igår. Jennie och Erki var hemma på kopp :) Jennie hade även med sig kläderna vi betällt från Bonprix :) Relativt nöjd, men jackan är nog någonting jag får lära mej andvända. Har ju bara svarta jackor och denna har faktiskt färg :P Men snygg (y) Annars var kvällen lugn och mysig (y) Idag äre Fredag hela dan tjalalalala :D Underbart, idag är det jobb (som vanligt) sen blir det solning och sedan... röj hemma "/ Jag har lyckats vända upp och ned på allt i garderoberna. Lixom hittar inget allt bara puts väck vilket leder till kalabalik på mornarna! Och i all stress imorses har jag också lyckats dra ner gardinerna i sovrummet :O Vilket också ledde till att jag såg, eller rättare sagt inte såg ut!! Måste putsa fönstrerna (BORING) Så idag blir det röj för våren ♥ Sen ska det tränas med klumpifer ♥ å bara ta vara på det härliga vädret denna ûbber goa Fredag ♥ Uppdate you later!


Lyckan är enorm

Thjoho!! Träningen igår gick super  (y) Allt var gör kul tyckte han, energin var på topp! så här såg det typ ut:

Inkallning 4 ggr
pause
Hoppet i lydnaden 3 ggr
pause
Läggande under gång 4ggr
Linförhet - hela ettans program
pause
Apportering (med leksaken) 6 ggr
pause
Sen körde vi platsliggning 3 min! (y)

Min underbara lövly dog ♥ Nu är vi på väg framåt!! Skulle sedan köra Agility, men bestämde snabbt att inte göra det. Han var alldelsen för trött, skulle visa lite vänstersvängar för Nadine, för å få hjälp med fortsättningen på detta, men icke Midas var slut. I varje fall fick jag med mej lite tips så efter jobbet ska vi träna lite på det :) Skit kul när det går så bra, jag åkte dit med ett relativt dåligt humör, men det blev på topp så fort jag såg min glädjesridare på plan :D En klockren träningskväll (y) Å när jag kom hem hade min man lagat mat, och fixat The river :) (sista avsnitten) Så det var bara å sätta sig (y) Han är bäst! ♥ Idag är det en lika fin dag. Vi ska ha kundbesök här på jobbet dock "/ Tvingat på mig en skjorta så känner mej lite stel och ovan men det ska nog gå bra ;) Man lär ju uppskatta mjukiskläderna sen ;) Å Peter den saten åkte hoj till jobbet idag (så fusk) Vill ja och, men snart så :D
He om man skulle få något gjort ? Startar med frukost iaf :) tjing tjing




Nu drar vi

Nu drar vi iväg på träning.. lär vara hela kvällen lång hejja oss :)

hjärta dej


Sol underbara sol

Vår idag!! Tjalalalala :D Underbara väder, seriöst solen sken på oss denna morgonpromenad! Jag som var så morgontrött blev helt hisspig :) Välkommen underbara vår (y) Ja som sagt igår var jag och Maria och sola, helt lövly, man känner sig som en ny människa :) Man behöver pyssla om sig själv ibland och :P Sen var det bara mys med gubben min, min hals vägrar bli bättre :( Och idag är det värre..... Men det måste jobbas på ändå. Idag får vi lite besök från våra andra kollegor från Kristianstad kan lätta upp stämmningen lite kanske :) Ikväll hoppas jag det blir massa träning på klubben, någon mer som ska dit ? :) Hare bra nu alla :D



Så här mysigt hade vi det innan jag for till jobbet <3 Ville allt ligga kvar och snutta bakom hans goa mjuka öron!


Träningstips

Gör något helt nytt. Miljöträning på schemat idag kanske? :) Stärker banden mellan förare och hund något enormt :) Och det kan ni göra var som hellst. Ut med er i det fina vädret och leta upp en galler trappa eller två (y) Balansgång på murar, åk buss ja vad som :) Kom ihåg å va stabila och lugna i alla sitvationer bara, du är hundens förebild :) Thjotjim!





Saknar

♥ Mina underbara grabbar ♥


Storm

Igår kom syster hem, vi tog en promenad i staden. Det blåste verkligen storm, så var inte direkt så man kunde njuta av solen. Men får se det positivt, det torkar upp fortare (y) Sen tog vi en kopp och pratade motivation, Ida och Homer har kommit in i en svacka precis som jag hade gjort för ett tag sen. Gav henne mina tips, och hur jag gjorde. Så hoppas dom fått sig en liten spark i räva nu, för att fortsätta framåt :) Inte se allt det negativa utan bara det positiva, av vad dom faktiskt kan och har gjort!
Sen var det det vanliga, matlagnign med P <3 Mys till familjen annorlunda (jag vill aldrig ha barn) Och sen sängen. Migrän och skit tar musten ur en.
Och idag, min fucking halls svider "/ Orka dagen -jooodååå-
Efter jobbet ska man iväg och sola med världens bästa Maria :) Behöver känna mej lite fräsh igen.
Annars ska jag bara ligga under täcket idag! Hujedamej Tisdagar! Hujedamej för världens tråk inlägg! Men så äre idag!




Midas är alltid glad i varje fall :)


Film från träningen


Mitt liv är ordnat

♥ Midas och Peter allt man kan önska sej ♥
fortfarande efter snart 9 månader får jag nypa till mig i armen
Bara känna så jag inte drömmer att detta är verklighet
Att mitt utdömda liv har fått en menning igen, att jag äntligen känner kärlek och lycka.
Och får värme och kärlek tillbaka, Jag har fått min egna lilla underbara familj ♥
Mitt liv är ordnat, vad mer kan jag behöva när dom är intill. Älskar dom så

Varför?

Glömde skriva en sak igår, eller rättare sagt jag ville förtränga det "/ När vi var på väg hem från träningen mitt inne i stan (laglig körning) Så kastar sig en gubbe på cykel ut i mitt körfält :O Jag tvär nitar och parerar åt vänster och det var precis att jag fick stopp!! Doch ramlar gubben in i min bil (fick något sorts anfall) Jag blev liv rädd,  för på vägen ner slog han huvudet i min bil. Bilden jag hade framför mig var typ, nu spräckte han skallen :S Peter rusade ut och hjälpte honom upp. Som tur var hade allt gått bra. Han var klar i huvudet och kunde stå upp och kunde själv resa sin cykel upp. Vi sa till honom att inte cykla mer,(med tanke på vad som hänt, om vad som kan hända i framtiden) men han skulle minsan iväg ändå.. -.- Phuu tur allt gick bra, och tur jag fick stopp. Hua!! Var väldigt skakis resten va den kvällen!! Jävla gubbe till å skrämmas så! Kunde nästan tro han hade döds längtan! Tur jag inte var själv heller, eller ja klart jag hade klarat det ändå men gör skönt med min stabila, starka man intill! <3 :)

I natt har jag knappt sovit ett skit ? Låg bara och tänkte på allt runt omkring, och grov ångest till att idag var helgen slut. Och på morgonen möttes man av snö :O WTF var kom de ifrån :O Varför just nu! ? Inte ens denna gång blev Midas glad. Men nu tittar solen fram och skiten smälter bort! :D Jag vill ha sommar, jag vill ha shorts, jag vill grilla, jag vill ha sommarnätter (varmt leende) Nu ska jag jobba på, efter jobbet blir det hundträning med syster (y) Å måste bara få med att idag saknar jag Peter EXTRA mycket, av ingen speciell anledning alls, bara är så idag <3 Längtar till ikväll :)




Klumpifer i världens sämsta bur


Agility

Hej på er :) Igår kväll var vi hos mamma och titta på Gladiatorerna och mös. Hälsade på mammas nya kisse också, gör söt :) vill också ha!! Men får vänta tills man flyttar till landet. Tänk vad mycket jag har å se fram emot :D Underbart!! idag har jag och Peter gjort 745'an vår fin, så gott de gick i varje fall! Den behöver en rejäll rubbing och polering, så det står härnäst på schemat. Drack en kopp med pappa å Gittan och alla dom andra som var där och :) Riktigt gött väder idag, man lixom inte vill gå in, fast tvätt och städ gör ju sig aldrig själv dock, men nu är det också gjort! Jag och sambon är ett jäkla team (y) Så agilityn, väldigt loj hund idag, men har ju blivit en del det sista och de är han ju verkligen inte van vid. Men han gjorde det han skulle och hade kontakten så jag är nöjd, fick bara minska slalomen lite, det blev förmodligen för mycket för den lilla hjärnan ;) Peter var med och tog kort och filma, men för nu får ni nöja er med korten, tills jag lagt in allt på datorn. Ha en bra kväll för nu ska jag smälta tacosen (mumma)


vänster svängar

Ja nu på morgonkvisten har jag och klump vart å tränat :) Det gick jätte bra, fastän att han vart lite loj :) Idag vart det mestadels vänster svängarna vi ville få till, å ja må man säga snart sitter det nog :) Filmade lite, dock dålig kvalité men man ser ju vad vi gör iallafall (y) Skrapar i gruset för å få han mer uppmärksam om ni undrar vad jag håller på med ;) Nästa filmning, vem vet då kanske det sitter klockrent :)








Tråkigt med platsliggning ;)



Lite leverpastej kanske? haa ? snälla ;)


Vad gör ni med våra HUNDAR

Aveln har fan helt spårat ur.... Som valpen nedan? Vill jag ha en hund som ser ut som en Bulldog så köper jag väl en Bulldog ? Välkommen alla ledproblem och vilken underbar anatomi hunden får med en ihoptryckt nos och världens fetaste panna! Sunda friska hundar ska väl vara nummer 1! ? Usch! Djurplågeri är fan vad det är!! :@


Gårdagen

Ja igår for vi till klubben, Började värma upp med en skogspromenad i lerspåret "/ Sedan körde vi Agilityn. Orkade inte plocka fram några hinder utan körde på det som redan fanns. Istället för å köra ett moment i taget som vi alltid gör innan vi kör en hel bana, gick vi på bankörning direkt. Däck, säck, slalom, däck. Jag placera Midas rätt nära och gick iväg  till andra hindret  sa kör och hunden körde jävlari mej .. efter säcken sa jag slalom och vilken överaskining :O Hunden direkt dit och körde en felfri snabb slalom, Alltså det räckte jag sa hindrens namn så va han där och jobbade som en tok! Glädjen han hade i banan har jag aldrig sett förrut :O hans min typ skrek: mamma, mamma säg vart jag skaaa nu jag är såååå laddad! Ge mej meraaaaa! :D:D Underbara hund! Körde sedan banan två ggr till och det gick lika bra de:) Vad har hänt? (överlycklig) <3

Gick vidare till andra planen, körde lite inkallning och platsliggnig. Han var lite loj och var mest fokuserad på godiset. Men va fan, hunden hade ju precis kört en klockren omgång Agility! :D <3 Älskade hund, du har gjort min motivation på topp igen <3 Du är mitt allt <3

Sedan åkte jag och Peter till Vinninga, Käkade god mat, och så beställde jag och Jennie lite kläder, å bra att ha från Bonprix :) Kul med vårhandling (y) Väntar spänt på paketet :)
Ikväll är det myskväll. Underbara helg, du är så välkommen så <3 Massa kvalitetstid med mina grabbar <3 Och sen blir det nog en hel del rolig träning :D Hare gott


Första videobloggen :)

Ja vad kan man säga, trötta båda två ;)

HUA

Idag är jag en Zombie :) Halft övertrött och halft dötrött (y) Dagen kan sluta på dom flesta sätt! Ikväll blir det en tripp till Vinninga, tänkte ta med mig Midas och köra träning i Brackelund på det och :) Blir inte mer skrivning än så här idag, hoppas ni överlever ;) Hare bra nu hejråå



Midas med sin kusin i lerdikena :)

lite halv trött så där

Ja idag ringde klockan 04.00, dax å åka till Alingsås för inskrivningmöte inför Peters operation. Efter man vart där nu så känner man sig väldigt lättad. Dom var super trevliga (mot dom på KSS) och inget var några problem :) Så vi båda gick där ifrån med ett leende på läpparna, jag är nästan taggad för det :P Förstå mej rätt, han ska snart bli en "normal människa igen" Leva å göra precis som han vill :) Måste se det possitiva i allt. Snart kommer Fanny vi ska försöka fixa till varandras hår, å sen ska jag krypa ner i soffan med världens bästa sambo och ännu ett avsnitt av The river. Hare bra


Nu far vi

Nu har jag och klump vart och busat i skogen. Jag vet inte riktigt vad leken vi lekte gick ut på, men vi sprang som tokar och dampa runt :D Vi har alltid kul, vad vi än gör i skogen :) Nu ska jag och P åka och hämta hem Teddy :) Hare fint




Trött blir man efter all lek i varje fall :)


Roadtrip!

Haft helt sjuka drömmar inatt "/ helt hemska "/ Varför har man mardrömmar igentligen ? kan det inte finnas enbart härliga drömmar... HUA!! I varje fall mår jag mycket bättre idag, solen läkte mej fint igår (y) Idag blir det ev att åka till Vänersborg, där Teddy jobbar idag. Då den glömske glömde ta med sitt tank kort (braaavooo) Men men en roadtrip är ju aldrig fel det heller :) Dock ska man ju iväg imorgon bitti till Alingsås men så är läget. Se sig om i stora sverige eller ja utanför Skaraborg iallafall :) Hade gott alla


oskulden tagen

Ja idag blev oskulden tagen :D Fick iväg min första order Thjoho! :D:D Nu känns det som spärren är borta, bara att fortsätta (y) Efter jobbet var det massage dax. Ybber gött, kanske ska ta massage som en rutin i vardagen. Tack Jennie <3 Efter det for vi iväg till Brackelund och körde lite lydnad med Klumpifer. Underbar hund & underbara väder <3 fokusera mest på kontakten och den var det inge kymmer med det alls idag :) Dock måste vi få till våra vänster svängar snart asså, träna tills det verkligen sitter. Men över lag väldigt, väldigt nöjd med både hund och mej själv, då mitt tålamod höll sig och vi var glada hela tiden :D Kommer upp en liten film imorrn och :)
Nu har jag och Peter lagat god mat och snart ska vi mysa ner oss i soffan, kurrera mej för imorgon då det ska säljas ännu mera :) En härlig dag har det vart i varje fall, solen har stekt (hoppas det håller i sig) Hare gott






Bur letandet startar igen

Just nu har jag en utställningsbur å har i bilen! Den skramlar sönder, Midas Trycker ut dörren om han får för sig och ta en egen promenad och det värsta, den är fan inte krocksäker över huvudtaget. Ångarar så in i den att jag sålde min gamla bur som var skräddarsyd för min bil "/ Så nu letar jag nytt igen, så har ni en dubbelbur passande 745/945 och passande XXL hund till rimligt pris så kontakta mej.







Kärleken

Detta inlägget är tillängnat min kärlek Peter. Har haft ett par pissdagar, humör upp och ner, men ändå finns han alltid vid min sida. Han stöttar, försöker göra mig glad, ställer upp till tusen på allt knas jag kommer på! Han gör verkligen mitt liv helt perfekt <3 Går inte beskriva med ord hur lycklig jag är att jag har honom <3 Varje dag blir speciell med han vid min sida <3 Du är mitt allt bejb! <3 Älskar så mycket


Sjuk

Ja usch igår smög sig febern på och har ont i öronen "/ Försökte bota med världens bästa film Tintin, men tyvärr hjälpte det inte! (men som sagt, världens bästaste film) Sitter på jobbet har tagit tabletter nu så hoppas jag orkar genomlida denna dagen! Yes ett super uppåt inlägg, kanske inte vad man behöver en Måndag morgon! Men läget är tyvärr som det är! Ikväll ska jag till Jennie på massage, ska bli skönt och få bort alla knutar i nacken. Hare så bra ni kan där ute.


Bakfylle dan

Men hej allihop! Kvällen igår var mycket trevlig, det blev fullt hus hos Ida å Sahl :) Idag är jag inte så stark dock ;) Men efter att Peter åkt till garaget så blev det väldigt snabbt tråkigt! usch för å ligga och lata bort hela dagen. Så nu har jag storstädat (y) och det bästa av allt, tagit mej en hejdundrande långpromenad uppe i Giacomina <3 Solen stekte underbart, nästan så jag ville ta ett dopp också :) Så denna bakfyllan botade jag på detta vis :)


Beautiful morning

Ja inte kan man sova ut när man väl får och kan :P Vakan 07.40 klar vaken, lika bra och gå upp. Fixade frukost, och sen tog vi en promenad genom staden :) Det var knappt dom hade hunnit sätta upp alla marknads stånd när vi knalla över torget xD Morgon pigga det är vi de. Sen åkte Peter till garaget och jag iväg till Pappa o Gittan. Röjde ur och städade hans lastbil, så nu är den typ som ny :) Härligt väder idag med, man blir så glad, nu är snart asfalten torr igen och (y) Ikväll tagags det fest hos syster :D Det går ryckten om att det också blir trubadur :) Så inget kan väl dra ner denna kväll. Hade gott alla ni för nu ska jag och klump ut på äventyr.


Snart äre Fredas mys

Det är handlat, allt är städat, hunden motionerad, jag är duschad, maten står i ugnen, nu väntas det bara hem en sambo :) Sen är det faktiskt Fredas mys <3


Horze

Visste ni att Horze har börjat sälja hund produkter nu? Till bra priser, snabba leveranser och allt sticker ut från det "vanliga" sortimentet. Deras egna design gör att allt ser lite mer robust och lyxigt ut :) Här har ni hemsidan: http://www.horze.se/



             
 


Inte långt kvar nu

Hej alla gooingar :) Idag, ja vad är det idag? Jorä är Fredag :D Om exakt 6.5 timmar tar jag helg! Å helgen är fullspäckad (y)  Fest, lite jobb, träning, massa tid med sambon (L) En sak är riktigt sur dock, Ludde och Nichole gör sin sista dag idag "/ buhuu, vem ska nu sitta å spela musik och showa ? aja vi ses annars ändå hoppas jag! Cheferna är inte här nu på morgonen, men jag måste verkligen sätta fart och jobba nu. Jag ska sälja jävlar :) Önska mej lycka till! Hörs senare.



Done

Så då var desingen klar för denna gång :) Hur tyckte ni den blev? Jag är i varje fall jätte nöjd! Tack Bejb för hjälpen <3 Annars har "min" dag varit toppen, jag har bara suttit och myst! :) Allt annat har karln fixat (y)



ursäkta röran vi bygger om

Ja som ni ser så händer det lite här på bloggen just nu, tyckte den kunde behöva en uppfräschning så här till våren. Hoppas ni gillar den, när den väl är klar dock :) Peter ska hjälpa mej med Headern ikväll :)

Kvinnodagen

Ja alla ni grabbar ni glömmer väl inte att det är kvinnodagen idag? :) Ge era kära lite extra uppskattning och kärlek (y) Ni har ju faktiskt alla andra dagar om året. Skämt å sido såklar :) I varje fall så är mitt fall, jag blir bortskämd varje dag av min Peter (L) Underbart (y)
Som sagt igår tränade jag och Midas Lydnad, bara lätta små inkallningar, kontaktövningar, å linförhet! Han var taggad till tusen, men kanske inte så konstigt, vilat väldigt länge nu. Det känns som motivationen är sakta men säkert på väg tillbaka. Måste bara se till att inte sätta för höga krav denna gången.
Idag är det vinterlandskap igen! Det kan väl ingen ha missat ? :D sicket jäkla gnäll det är på Facebook. Alla skriver samma, samma ;) Jag tyckte också att det kunde bli vår nu, men vad fasiken Midas älskart <3 Så jag får glädjas för hans skull (y) Ne du är det snart dax för frukost! Kanske ska sälja lite innan de. Hejråå och kör lugnt!



Back on track

Vet ni att det är en jävla utmaning o träna på fotbollsplan mitt i stan klockan 16.00 när alla ska hem från jobb och skola? Och speciellt när hälften av dom som åker förbi tutar och hejar ! Ha ha, men det gick så bra ändå. Jag fick verkligen upp min motivation igen, underbara duktiga köttbulle älskande hund <3 Ville gärna berätta mer ingående vad vi gjorde, men nu blir The river med mina grabbar<3


-


Träning

Ja men godmorgon mina vännor! Ser ut och bli en härlig dag, idag med :) Träning med Klump står på schemat :) Underbart! Har ett riktigft tränings sug just nu :) (y) Hoppas det håller i sig. Och för att inte motivationen ska försvinna igen, så ska jag minska kraven massor, bara se till å ha kul ett tag :) Låter det som en bra idé?
Ja igår var det kalas hos syster yster som fyllde hela 23år :) Alla i våran lilla släkt var där och gratta, förutom pappa då (han tål inte mamma) Men så är det! Teddy, ja och Peter hade köpt en ny variation av antidrag sele till Homer, så nu får vi hoppas den fungerar. Den var också väldigt mycket mer skonsammare än vad dom old school är. Inget rep som skär in eller förstörda nackar, utan denna fungerar mer att, drar hunden kommer den ur balans, med hjälp av att knäppet är ifram på bogen! Hoppas den funkar för dom nu iaf :) Nu ska det jobbas, ha en fin dag alla ni!
Selen finns och köpa här : http://www.petster.eu/se/art/halti-non-pull-ga-fint-sele-1.php?grp=201928

Idas dag idag

Härliga Tisdag, hmmm nu blev ni förvånade va? :) En Tisdag som är härlig? vädret, kollegor,hund Sambo har jag och tacka detta för dom förgyller dagen, gör allt så mycket lättare :) Så är det! Jag kämpar på här på jobbet, försöker hänga i, ska klara detta! Ikväll blir det kalas hos Ida, för idag är det hennes dag :) GRATTIS <3 Hare gott alla ni!

Ta tag i saken

Yes, gnälla det är vi bra på, sen att göra något åt det är vi mindre bra på! Dax å ta tag i saker å få något gjort !


Trött

Jag är trött! out of order [ERROR]


Sälja

Måndag morgon! Är jag vaken? nää skulle inte tro det. Lite smått press på jobbet också i arbetet, sånt jag inte alls är van vid, du ska sälja så och så.. Men det ska vi ta och lösa! Hejja hejja (y) Annars idag, ska med Fanny för hon ska gadda sig. Kommer lätt bli gör sugen jag också, så ja, dax för mig snart med. Ne nu är det dax, jag ska sälja j*vel! Hare gott alla

bildbomb 4-03-12

Ja på picknick for vi iväg :) Var på Arken (ligger nästan borta vid Tun) Hade en underbar stund vid vattnet, helt vind stilla och inte så farligt kallt heller. Midas dundrade omkring mer vild en tam och hade gör kul :D Mammas pojk <3 När vi väl skulle åka hem så vart det punktering -.- Prövade pumpa upp det med min lilla pump, jag alltid har med mig, eftersom jag är bäst på å få punkering :P Men höll inte länge.... Teddy var snäll och kom med ett hjul så vi tillslut kunde komma hem.. Mamma kom förbi också när vi stod och byte däck, hon var lite små chockad av å se hälften av unga skaran mitt uit buchen :) Nu har vi lagat Tacos och myst till det, har också vart ute å åkte med Teddy och hans så kallade Jeep på crossbanan i Råda haha gör kul! Snart film å sen natten, för imorrn börjar det igen! Å joo jag älskar min underbara man!! Over and out

Picknick!

Nu ska jag och grabbarna grus iväg på picknick :) Skojsigt tycker ja:) Hoppas på att dom andra tycker lika dant ;) ev en liten bildbomb kommer sen :) Thjolahopp!



Equestrian Commercial


Equestrians- We Dream


Equestrians are Not Afraid


Dont be afraid of the dark

Det var just den filmen vi såg ikväll. Jag kommer inte sov ett skiiiit!!!!!


Löve my lajf

Lövly day, som vanligt :) Sov morgon (y) Lyx frukost (y) Maria (Peters syster) och Jimmy (Marias sambo) var hemma å hälsade på, fick inflyttnings present också :) Doft ljus, perfekt nu när Midas är så dålig i magen :D haha ne skämt åsido ;) Jätte tack iaf :) Sen var vi å tog en glass på Birgers ihop mer Eric :) Kul å träffan, var ju ett tag sen. Får ta och styra upp det tycker jag (y) Njutigt mycket av solen idag också, kallare än igår, med stod man i solväggen märktes det inte :) Ikväll blir det nog lite film med syster och Sahl! Hare gott.

Fredaaaaaa hela dagen :D

Ja som sagt Fredaaa, underbara Frdag (y) Veckan bästa dag ? a enligt mej iaf. Har fortfarnade inte kommit på hur jag ska göra imorgon, ska jag åka till Hottie? eller ska jag skjuta på´t lite till ? "/ eller helt skita it "/ Ghaa galen. Men ska försöka släppa det just för idag iaf...  För nu är vädret kanon :D Snart slutar jag (y) eller ja om x-antal timmar iaf. Ska bara kasta mej hem å ut med vovven och träna (y) Senare blir det å mysfira lite ihop med älsklingen <3 Ha en bra Fredag alla ni :) För det ska jag banne mej se till å ha :)

8 månader <3

8 Underbara månader med världens bästa idag <3 <3 Kärleken är det bästa som finns, tack vare dej Peter <3

vill bara göra rätt med det blir oftast bara fel

Ett rent samvete måste skapas, innan man kan gå vidare med livet! Göra om göra rätt!

"nya" jobbet

Igår var mamma på besök :) Hon hade köpt med sej bakelse mh mh mh! Saknat henne<3 Känns som man inte hinner träffas så mycket längre, men så är det väl, man blir vuxen.
Yes, "nya" jobbet. Mycket information att ta in, fullt upp inte hunnit skriva å dikta till et för'n nu! Men det har gått bra, jäkligt bra, Maria har ju lärt upp mej :) Så imorrn kör ja på för fullt (y) Vädret är lika gött som det var igår. Var ute på lunchen och lapade lite sol! LÖVLY! Lapat ännu mer nu, och med hunn intill <3 Hoppas det finns lite sol kvar till Peter sen också <3 Saknar han massor <3 Hare gott hörni, nu ska jag kocka lite mat :)


RSS 2.0