lögner

Efter jobbet igår blevre promenad i centrum med pojken :) Gick genom stjärnmarkshuset, kopparporten och runt omkring på gågatorna. Han reagerar inte på något. Barn springer o skriker, rullatorer, cyklar, fjortisar, skrammel, dunkande bilar ja allt han bara går helt avslappnat vid min sida, precis som vanligt. <3
Sen kom bäste kocken hem o lagade mat till oss (y) Åsså vare hund träning! Var på rudenplan.. Tränade inkallning o det gick super bra :D Han har ju tendens till att dra iväg med apporten och bara lattja, men igår kunde han inte motstå den goda korven och mammas glada stämma ;) Sen lite högersvängar, budföring m.m och Peter var jätte duktig (y) Sicken assisterare man fått :) Både han och Midas får varsina guldstjärnor idag :) Helnöjd:]

Sen kom Eric o Chrisse hem. Eric ville ha hjälp och uppdatera sin iphone. Så de blev skitsnack i ett par timmar gör trevligt att dom kom hem bara så där :) Planerade våran sammåkning till Villa idag också (y) Tänk att till och med Peter ska med :) Å hela gänget :D Utom Daviv då "/ Han lixom har försvunnit... Boring!

En tanke gång som går i huvvet på mej idag....
varför ljuger folk, hittar på saker som bara gör ont i andras hjärtan. lögner borde inte finnas "/ Är det ett rop på hjälp eller ett rop på att bli sedd?


Från Wikipedia.

En lögn är en oriktig utsaga som uttalas såsom varande sann, med avsikt att få dem som tar del av utsagan att anta dess riktighet trots att den som uttalar den vet att den är osann. En lögnare är en person som tidigare ljugit eller tenderar att ljuga ofta, även när det inte är nödvändigt. Mytomani är en form av tvångsmässigt ljugande.

Andra former av bedrägeri, såsom förklädnader, förfalskningar och trolleri, betecknas strängt taget inte som lögner. Även sanna påståenden kan betecknas som lögner om de uttalas av en känd lögnare som är medveten om sitt rykte och att mottagaren kommer att utgå ifrån att han eller hon ljuger.

Idag, dumma Tisdag... -.- Bara en dag som blivit fel, jag drömmer mej istället bort till i sommras! Värme, Sol och skratt! Hade gott mina vänner!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0