high on life


-

Också ett långt liv är för kort för att man ska ägna tid åt det som varit


Dagens WTF


måste ses


pimp it

Onsdaaaaa!! Jajjamän hummöret är på topp :D :D

Gårdagen var jag och Peter på Biltema, köpte grejjs till Volvon. Sedan fixades det hela kvällen. Allt gick smidigt med bromsarna (y) Tack vare Peters muskler ;) Idag ska det fortsätta fixas, inte mycket kvar nu... Sen snälla jävlar låt den gå igenom! Den måste ju få pimpas upp till vintern! (y) Längtar redan efter snön :) David hade länkat en film från i vintras på FB, när vi risade som mest i mercen... Å va kul vi hade :D Och denna vintern kommer bli ännu bättre! Inte så mycket mer å skriva, kanske kommer mer senare eller så hörs vi imorgon! over and out ...



Inga ord kan beskriva hur lycklig jag är med dej


har jag sagt ?

Att jag har värdens bästa pojkvänn! Så underbar, finns ingen bättre. Han gör mig till värdens lyckligaste, trodde aldrig man kunde få så här mycket kärlek! Undrar fortfarnade ibland om det är sant.... Känns som jag drömmer. Allt är bara så perfect!

Ja och det är farligt att ta cp-kort med systers dator, när dom sen hamnar på FB, och ja, jag visar dom "fina" bilderna. haha xD




Dagens WTF


smörgåstårta

Gooood day my friends, Går dagen: Var på staden med två av systrarna. (ida, Fanny) Besökte den nya djur butiken i stan - Arken  Zoo - Var en stooooor kul butik med massa saker som man bara: åååå den vill Midas ha ;) Denna gången kom jag inte hem tomhänt, men faktiskt bara en bensko för 14:- (y) Måste som sagt dra in på " skämma bort utgifterna " på grabben. Han vet väl inte om vad jag gör eller inte gör för han.. eller? ååå ångest nu jhu "/ Vill ju han ska ha allt, men får skoja till det lite extra idag istället, kanske lite spår :) Ja nog om de, Kalas igår För broder Teddy! Kan inte förstå vad tiden går fort, redan 20år :D Ida, Micke, Fanny, Sebbe, Farmor, Jag och Peter var var hos mamma och fira honom (y) Han blev jätte glad för våran present :) Håltagning i ögonbrynet (y) Trevlig kväll med för mycket smörgåstårta :P Sen vare såklart South Beach Classics wiiiihooo! Nu idag efter the work blire det Biltema.... Som sagt Volvon får en till chans..... over and out!


PL- Performance - Moholmen

 

 


Bildbomb från helgen

På väg till Gräddhyllan :) Min Snygging



Mys kort blev det också :)



Så glad jag har dej :D



Å lite damp såklart ;)



Då var vi på väg till Moholm :)



Bjur på denna ;)



Välpackat ;)



Våran depå (y)



Depån



Många ville titta på bygget (y)



:)



Förarmöte



FET! i Lineupen



:D Illgooo!



Pause = FB ;)



Min vy :)



(y)



Käk :)



På väg hem Fullt.nu! :)



Kanondag :)



Mycket bus med Midas blev det också denna helgen (y)



Mys vovve! <3



Ska allt se till att lägga upp en film från körningen också, men inget ja orkar idag!






utökar familjen

Min nya vän :D:D Hämtar hem honom på Tisdag kväll! :D:D Jippi!! :D:D


Skäggagam 1 å ett halvt år. och redan en halv meter :) Så söt (L)


Dagens WTF


Missad uppdate

Såg föresten när jag kolla igenom inläggen att jag har inte uppdaterat så bra "/ Sorry!!
Ne Volvon jävlen gick inte igenom!! Inga mer komentarer:@  Men den ska få en chans till iaf.... Måste ju för guds skull ha bil å speciellt nu när man ev ska byta jobb :D

Moholmen o Teuquila

Ja helgen har varit mesta dels helt underbar! Fredagen var jag, Peter, David och sitt ragg i Trollhättan på Backyard auto meet och sedan race på Gräddhyllan. Var en trevlig skön sommar kväll :) Blev tidig hemgång för i Lördags var det dax för körning på Moholmen :) Klockan 6.00 ringde klockan! (y) En kanon dag blev det, trotts E30in inte riktigt ville vara med så slogs tiden Peter hoppades på :) Det är på strippen jag trivs bäst asså!, kan inte bli bättre, underbar pojkvänn, bilar, gummirök och motorljud, hmm jo egen bil ;) Det kommer nästa år! :) Efter lyckad dag, var det fest hos Kalle. David och Martin hänkade också på :) Syster o có var där. Blev lite tjaffs, men inget som inte gick å lösa, annars Kul kväll med Teuquila "/ haha kan säga att det kändes i huvudet dagen efter. Tur man hade super Peter som pyssla om en.
Tråkiga är nu då att jag inte kan ladda upp bilder från helgen!! Jävla skit dator!! Så det får komma en bildbomb senare under dagen. Och nu då.... GRATTIS Teddy =) 20år idag! Så ikväll blir det kalas (smörgåstårta inga fel) ;) Hade gott alla!!

födelsedagpresent :)

Pappa ringde precis :) Får en för tidig födelsedagspresent på Måndag :) 4 st nya allr.däck till NYR :) Så hoppas jävlar att den går igenom då! :)


Dagens WTF


aggressiv!

halloj! Torsdag mycket händer idag, Först some meeting at work, sen besiktning på bilen ! Japp de är mycket för mig "/ Hatar och besikiga bilar! Alltid krångel å massa fel! Får som tur är glatt sällskap :D Bytte däck igår och kollade över NYR, Man kan ju alltid hoppas att den slinker igenom :) Nån gång måste jag ju få ha tur, eftersom jag inte hade de inatt då dom snodde grillen på bilen med :@ Dö era motherfuckers!! :( :( Ska placera ut 1 st Rottweiler och en aggressiv matte med basebollträ inatt!! Annars då? Jo livet är underbart!! <3<3 in löve lixom!
Önska mej lycka till idag! bye bye




!

Man ska dö ung så sent som möjligt

 


Dagens WTF


världs problem

Som sagt hann inte uppdatera igår heller "/ Var i thn på Bike och hämta hem Peters hoj som vart på service. Tog ett strög genom Zoo affärerna, och kan ni tänka er, INGET kom med hem till Midas :O Första gången i historien ;) Körde e39 själv hem sen , kan säga ja vart ganska rastlös :P -damp-  Sen handling och Peter laga maten :) Längre promenad med Vovvsingen ett strög på kvällen och tjöta med mupp 1 å 2, (Eric, David)

Ja idag, en grå mulen dag. Är frukost på jobbet nu, men jag får sitta och jobba, klart cheferna måste äta först av alla! (y) as hungrig nu jhu"/ Sicka värds problem jag har va? resterande av dagen blir det solariet och fixa bilen! over and out!



stressssss

Sorry, får bli uppdate ikväll, stressar sönder på jobbet! Går snart mittitu!



Dagens WTF


the weeeekend!

Ja men god morgon alla. Måndag ny vecka nya möjligheter. -suck-

Min helg har vart kanon, Fredag blev det fest hemma hos mig, folk har en tendens att bju  in sig själva bara så där, hehe... Men kul var det iallfall :P Till och med Erik, Erki och Daviv kom :D Fullt ös. Drog sen ner till campingen och lyssnade på Fredrik som spela, träffade kära far och hela gänget också. Och snälla Mirenette fixa o trixa mig lulligare (y) Kul kväll som slutade med promenad hem i spö regn! Var totalt pisse sur! Men man nyktra ju till lite iaf.

Lördagen... huuuaaa Bakfull.nu! Men hade sån lyx så jag blev ompysslad av manen i mitt liv <3 Bakfylle käk och mys hela dan, sen tog vi en tripp Till Jennie och Erki som var i Källby :) Strög på kvällen och bara måde bra :)

Söndag: Bad med Midas <3 Schamponering jävlar! Sen massa Bus! Kul när vi alla hittar på något tsm, dock är Peter lite av en bad kruka :P Peter drog till garaget och då kom effektiva jag fram ;) Tvätt, städ, handling, matlagning, lång promenad! :) Jäkla hemma fru xD Ibland så förvånar jag mej själv! Taco och film avslutade kvällen men mina gooingar <3

Nu denna renginga dag blir det däck byte på volvon, och annat småfix. Den ska in på bes (igen) på Torsdag! Och nu ska den igenom så atte säga! wich me luck!



badtajm!


Midas badar


Dagens WTF


Freda hele dan!

Fredaaa hele dan! Thjooohooo! Stämningen är på topp och alla andras humör värkar också vara på topp :D Underbart! Tänk vad man uppskattar helgerna nu när man inte har semester! Lövely! (y) Hoppas det fina vädret håller i sig nu också.

Gårdagen: lilla Fanny satt på trappan när jag kom hem :D Hade syster snack och damp, Midas var också lycklig över att äntligen ses :) Packade in oss i bilen och for till Sandbäcken, Underbart väder så medans Midas badade (kommer film) solade vi och bara njöt:) Att få upp midas ur plurret är ju en annan sak ! Han älskar att bada så jag var tvungen att gå ut och hämta honom, men guuud så skönt vattnet var! Det blev lek en stund till :)

När Peter kommit hem for vi iväg till Jennie o Erik, Kaffe time! :P Dock var hon mindre social då hon köpt sig ett pussel "/ hehe....  Teddy kom förbi senare och vi tog oss alla en kortis promenad. haha trodde Midas skulle gå av där ett tag både moster och morbror på samma dag haha gooing!

Kvällen är fortfarnade obestämd, finns: Fredrik på campingen och September att välja på. Så det återstå att se. Bara jag får va med mina vänner och Peter blir allt alltid lika bra :D Hejrååå

Stopp!! fick precis reda på att jag slutar 12 IDAG WIIHOOO jag och Ludde jublar!!

Dampelidampdamp!

 


Dagens WTF


skogs flört

Lydnadsträningen:
Platsen vi valde var ju kanske inte den bästa mitt inne i skogen bland alla jäkla mygg! Men annars gick det fint. Har ju sagt till mig själv att endast andvända godis och ta bort bollen eftersom han är så extremt förmåls intresserad och kan va svårt att vänja av han sen vid t.ex på tävling. Men han blir ca 1000 ggr mer allertare än med bara godis! Mer motiverad till att göra rätt! Så jag chansar de funkar kanon som nu läget är. fotgående med vänster svängar. läggande under gång, inkallning, hoppet, platsen, Ja det mesta sitter till 100% nu. Så dax att lägga in störningar. Han vet vad han ska göra, så allt handlar igentligen bara om att behålla focusen med störningar. Stolt över min pojk <3
Efter passet fick han springa lös. Jag skickade iväg bollen rakt in i skogen och han drog efter, tänkte inte mer på det utan fortsatte gå, han brukar ju alltid komma så fort han hittar den. Och mycket riktigt det gjorde han.... men med en vän :D Han hade hittat en liten fluffig flicka i skogen ;) Och hon hade också hans boll i munnen.. haha så sött. Hörde längre bort folk som ropa så gick dit. Dom var väldigt tacksamma. Midas hade dock sorg när han inte fick behålla henne. ;)

Jennie kom senare förbi, tog ett par koppar och tjöta skit som vanligt =) Midas fick ett ben också av henne  och glömde sin lilla kärleks förlust ett tag:) Jennie åkte hem och då börja det åska jävlar!! Och seriöst det regna mer än mest. Var lite kusligt där ett tag men då kom min Hero hem <3 Käkade (min egen händigt lagade mat) (y ) och mysste hela kvällen lång :) han göööör mig så lycklig! <3

Idag ska jag va med Helén och Fanny :D Saknat dom så !! :)) Blir nog också en långis runt stan med Midas :)
Hade gott mina vänner!



bildbomb
















Dagens WTF


Hur passar vågen och jungfrun? Jag och Peter

När en Våg och en Jungfru träffas kan det vara som två pusselbitar faller på plats. Båda söker säkerhet och förtroende i relationen och de båda har en förkärlek till det vackra och kultur. Tillsammans fungerar de smidigt och effektivt, de söker samma mål. Förhållandet kan framåtskrida långsamt i början men kommer ta riktig fart då de börjar respektera varandra Det bästa med relationen är deras kärlek till struktur och konst. Estestik är viktigt för dem båda och de delar intresse för de finare saker i livet. Deras gemensamma smak och intressen skapar en välbalanserad relation.

hmm ja men detta stämmer väl bra :) (y)



Midas <3

Hej mina vänner! :)
Onsdag (lill lörda) Mitten av jobb veckan, sista uppförsbacken innan det vänder :) ja och så vidare ^^
Igår efter jobbet tog jag min kära klump och åkte och spåra igen (y) samma längd, liggtid en pinne men denna gången var han mer focuserad :)) Blir så lycklig av att se han lycklig, när han hittar sin leksak, Han lyser upp skinner som en sol! typ: titta mamma vad jag kan <3 Han är bäst!
Nästan pinsamt att skriva ut det här, men min bil är fixad. Jag hade glömt att dra åt en slang på oket :D ha ha ja nu blire snart bes iaf (y) Som sagt var vi i Peters garage en sväng alltid kul å grejja :) spesiellt när man hittar felen och fixar dom:) Tack babe för supporten!! Sen träffa vi Daviv och tog en kaffe på donken, alltid lika trevligt! :)

Idag efter jobbet kommer Jennie hem en sväng! :) Så ska jag hinna med ett lydnads pass, hoppas Jennie kan assistera ;) Ha de gott mina vänner!





efter regn kommer solsken

God morgon alla glada:D:D Hallå ser ni det är Tisdag och jag skriver så här glatt (Y) Att solen kan göra så mycket på humöret ? =)

Går dagen var jag frusen konstant hela tiden, så väl hemma tog jag mej ett varmt bad, men så rastlös man är så låg man väl ca 15 min.... Sen iväg med Midas till skogen:) La ett spår ca 300 med en pinne. Lekte kurragömma och va galna en stund, sen tog vi spåret! Goood boy! focuserad hela tiden men fortfarande för högt tempo får bromsa lite. får fasiken sätta igång ordenligt med detta, han tycker ju det ät så kul min prins :)

Sen åkte jag och darlingen och handla tacos :) Kolla på South Beach Classics (y) massa mys!

Ha de gott alla






helgen

Goooood day på er! Renget öser ner! Tog  bilen till jobbet och ändå var jag pisse sur bara av att gå från parkeringen till porten "/ Men en anleding till att bara sitta inne och mysa sen :) Tror dock inte Midas går med på de :P

Helgen har varit lung! Härlig och mysig! :D Jennie har också fyllt år, så vi har vart där och grattat:) Midas o jag har vart iväg på agilityträning och spår också. Utomhusbio, docK frös vi typ ihjäl. Har även besökt mamma o Farmor. Kort och gott. fullt upp på jobbet så hinner ej mer bye bye





är hösten på väg?

Härliga morgon! Luften är frisk solen skinner och det är fredaaaaaa :D Hela dagen också !! :D wiiiihooo Jag överlevde hela första veckan (y) Hejja mej ;) Ikväll Blire utomhus bio i stadsparken med hela gänget <3 Lovely! Fick bra värmetips av Jaana: stol filt sovsäck halsduk mössa och vin (y) sounds gooood.

Ja igår då, Var i skogen med Midas men han blev väldigt varm så han fick coola ner sig hemma hos pappa! Blev nästan orolig ett tag att han fått värmeslag :S åkte med Peter och lekte med e30in ;D Hur kul som hällst! men längtar tills man får sin egen :)
Syster var precis här på jobbet, kul med besök :) Hepp nu ska ja jobba vidare!




yes vill aldrig va med på kort ;P


tok

Löneförhandlingen gick skit :( hon sköt upp allt en månad igen!! frustrerande. nog om de, blir ju bara depprimerad.

yeasterday : släpade ut killarna på promenad :) Gick "nya" strandsvängen blåste kallt jävel! Men Midas hade nog skit skoj sprang omkring som en tok! Och han tog sig ett litet dopp också. Han har fasiken ADHD xD precis som mig :) Illkul och se han, ska hämta min mobil idag som vart på lagning igen, då ska det fasiken tas kort/filmas på galningen!:)

Sen iaf kom Jennie hem, Hon hade bakat och det tackar man ju inte nej till :=) Satt och tog igen massa skitsnack som vi inte hunnit med det senaste :P  Sen rensade vi min garderob, hon fick massa tröjor som blivit förstora så hon blev nog glad :) Sen kom efterlängtade Daviv och hämta upp mig o Peter (y) donken tjöt blev det :) nog om går dagen.

over and out!



work

Hoppas på löneförhandling idag och fastanställning! Jag vill känna mig trygg med jobb nån gång i livet! Inte dröm jobbet men ett jobb iaf! (y) Ja går dagen var mest skit inte nog med att de var Tisdag så krångla allt, tjaffs på jobbet "/ allmänt depp å häng som gick ut över <3át :( Tur han är så förstående å förlåtande. :) Vi var i skogen och kastade boll med Midas, Han lägger gärna dövörat till i början springer extra varv i skogen men efter ett tag är han alltid allert till min röst :) goooing!
Sen blev det toning av e39án.... hmmm as till svårt, blir omtoning.nu Sen film å mys! :)
Dagen idag blir hur kul som hällst:D:D Uppdate imorrn over and out!

Flyttsugen också, har faktiskt gått ett år nu ;)
http://www.blocket.se/skaraborg/Modern_bostad_i_gardsmiljo_35355811.htm?ca=13&w=1


"/

Kommer Springa tills jag stupar sen, iaf spyr! Frustrerad till tusen!


semestern är slut

Haft en underbar semester! Kan väl säga att jag inte gjort ett skit :) Helt okej för mig, tagit dagarna som dom kommit, vart ute mest hela tiden åkt omkring till vänner o familj och aktiverat Midas med mycket simmning :) Massa partyn, mys och DAMP! :D Men sommaren är ju inte slut än, jag hade pannik ett tag där att jag inte hunnit med något, men hallå det finns ju fortfarande eftermiddagar och massa helger. Semstern är slut inte sommarn fast det kanske känns så just idag! brrrr!

Största anledningen till en underbar semster är min Peter<3 Har svårt att fatta det fortfarande men ibland tror jag att ja drömmer, Jag är lycklig, verkligen lycklig! Alla andra problem försvinner bara jag får vara i hans närhet allt känns så mycket lättare!



Imorrn löneförhandling! Och hoppas på fast anställning, men tyvärr så har man fått tråkiga besked här idag. Det flesta gooa kollegor slutar till hösten "/ Kommer sakna er !! <3

Over and out!











RSS 2.0